Necmettin Çuhadaroğlu

Necmettin Çuhadaroğlu

[email protected]

Potansiyel Oy kaybı ve Şehir Hastanesi 

18 Ekim 2023 - 12:18

Potansiyel Oy kaybı ve Şehir Hastanesi 
Yaklaşık üç gündür Şehir hastanesi otobüs ve tranvay duraklarında hem şehir hastanesinden memnuniyeti hemde bulundukları ilçelerdeki belediye başkanı memnuniyetini soruyoruz. 
Ben gazetecilik hayatımda bu kadar olumsuz bir anket ile daha karşılaşmadım. Hastanenin içtihatının düzgün gitmemesi büyük bir ihtimalle sandığa yansıyacak. Sandıkta AK Parti bu sebeple hüsrana ugrayabilir. 
Vatandaş iddiaya göre hastanedeki sıradan, işlerinin hemen ilerlememesinden, kendilerini personelin azarlamasından vs vs vs daha farklı nedenlerden dolayı şehir hastanesi memnun değil. Bu şehir hastanesinin kendi iç meselesi olabilir. Tabi daha önce Yahyalı cemaatinin sahiplendiği sonrasında ise kendi aralarında husumetlerden dolayı hem başhekimin hemde sağlık müdürünün başını yakan bir kurum. 
Sormak lazım şehir hastanesinde hasta hakları ile ilgili bir birim var mı?
Vardır ama varsa şimdiye kadar kaç şikayet gelmiş kaçına cevap verilmiş. Yetkililer kaçına çözüm bulmuş. Kim liyakatı ile o makamlara gelmiş? Kim gelmemiş? Bunların hepsini artık vatandaş sorguluyor. 
Herkes bir köşeye oturmuş, hantal bir yapı haline dönüştürülmüş durumda diyenlerin sayısı oldukça fazla.Ben hastanenin içtihatını bilmem. Kuranı Kerim in tüm ayetlerini anlayabilirsiniz ama ''Ya muhammed işi ehline ver'' ayetini anladığım kadarı ile es geçmişsiniz. Bu sebeple bu hantal yapıdan dolayı vatandaşlardan bir tanesi Allah Razı Olsun bu hastaneden demedi. Yaklaşık 300 kişi ile yaptık daha da yapmaya devam edeceğiz.
Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın gayret ve emeğine üzülüyorum. Sonuna kadarda onun çizgisinde olmaya devam edeceğim. Adımız kavgacıya çıksın sorun değil. Ama yanlış yapıyorsunuz. Bir çift sözümde İl Başkanımız Fatih Üzüm'e ; Başkanım vatandaşın sorunlarına uzak kalan, sorunları ile ilgilenmeyen, hastanede kim varsa bunları bulup gereğini yapmak size düşer. 
Hatırlarsınız, Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk Başbakanlığında ''bürokrasiyi azaltacağız'' sözü var ya, gidinde görün Şehir hastanesindeki bürokrasiyi.Bunların hepsi bize menfi şekilde döner. Şehir hastanesi potansiyel oy kaybı yaşayacağımız yerlerden birisi haline dönmüş durumda. 
Benden söylemesi. 
Bugünlükte bu kadar. 
Kalın Sağlıcakla.

YORUMLAR

  • 0 Yorum