Necmettin Çuhadaroğlu

Necmettin Çuhadaroğlu

[email protected]

OKEY…

28 Aralık 2022 - 11:09

Sıradaki gelsin
Bir geldi, halkın dengeleri ile kafa buldu.
Paris’te öldürenlere başsağlığı diledi. Diğer bir parti başkanı ise nerede ise PKK sevici çıkacaktı. Özgülükten, demokrasiden bahsetti. O da taziye de bulundu. Ölenlerin PKK sempatizanı olduklarını bile bile başsağlığı diledi.
Diğeri Kayseri'ye geldi.
Seçilmiş Cumhurbaşkanına sahip çıkmadı. Türkiye’deki tüm olumsuzlukları onun üzerine yıktı. Yaşı kemale ermiş çok küçük muhalefet olan amca ise HDP den yana tavır aldı. Birde DP varki orada esamesi bile yok ama o da nerede duracağı belli değil.
Kısacası 6’lı masa kendi aralarında okey oynuyor. Okey de ikisi ise sineklik yapıyor. Arada şunu at bunu at diyor. Gelen malzemeden siftinmek için oralarda duruyor.
Okeyde durum böyle.
Tabi siyasette neler olur bilinmez ama hepsinin tek derdi var.
Erdoğan.
Erdoğan gitsinde kim gelirse gelsin.
HDP ye bakanlık verecekler.
Türkiye’de oy oranları yüzde 2’yi geçmeyenlere de makam mevki verecekler. Durmayacaklar geldikleri gaz ile başbakanlık yapacak zatı şahaneleri de koltuğa oturacak.
Biri başbakan olacağım, diğeri Cumhurbaşkanı olacağım, bir başkası bakan olacağım derdi ile milletin derdini unutacaklar. Aç tavukta kendini darı ambarında görürmüş. Anlamadıkları hatta anlayıpta işlerine gelmeyen ne biliyor musunuz? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın oyları ile Cumhurbaşkanı seçilmesini kabullenememeleri.
Tüm mesele bu.
Seçim doğal ortamlarda halkın iradesi ile yapılmadı mı?
Ortaya sandık gelmedi mi?
Milletimizin feraseti ile seçilmedi mi?
İşte bunu bile kabullenemeyenler halkın iradesini hiçe sayarak bir bardak suda fırtınalar kopartıyorlar.
Olayın özeti bu.
Ne diyelim, sıradaki geldin.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.

YORUMLAR

  • 0 Yorum