Necmettin Çuhadaroğlu

Necmettin Çuhadaroğlu

[email protected]

Kim sahip çıkacak?

13 Ekim 2023 - 12:55

Kim sahip çıkacak?
Sen yıllardır onca güzel işlere imza at, geceni gündüzüne kat, çalış didin dua için rıza-i bari için uğraş sonunda acımasızca ve pervasızca eleştiril ve iftitaya uğra!
Pes doğrusu.
Yıllardır tanımaktan ve çalışmaktan  büyük onur ve gurur duyduğum birisi Sayın Özhaseki. 
Kayseri'yi boş verin, gidin Diyarbakır'dan sorun. Doğuanadoludan sorun. İlk bakanlığı döneminde PKK terör örgütlerinin yakıp yıktığı camilerin resterasyonunu yapanlardan sorun. 
Bukadar kin ve öfke niye?
Kızılay Hastanesinde çalışan Opr.Dr.H.Ö adlı kişinin paylaşımları dikkatimi çekti. ''Haseki Bakanın 2018 yılındaki İmar Barışına ithafen paylaşımlar yapıyor ve o konu hakkında yapılan paylaşımları paylaşıyor. İmar Affı haritaları paylaşılıyor. Depremzede ziyaretine giden bakan için  ''Aaaahhh, depremzede ziyaretinde imiş ne hissediyor acaba? diye paylaşımda bulunuyor. Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma paylaşımına ''özellikle sahte Prof'un dosyalarını örtbas ettiren Mehmet Özhasekiye imar başışı için ne zaman soruşturma açacaksınız? paylaşımlarını paylaşan birisi. Bakan için soruşturma isteyen, hatta paylaşımların altına ''kaçmaya çalışıyor olabilir mi diyen, imar affını çıkartanlar tutuklanmalı paylaşımı yapan kısacası eski İçişleri Bakanından Sayın Cumhurbaşkanına kadar söylemediği sözü olmayan kişiler türedi. 
Sosyal Medya'da inanılmaz dezenformasyon varken bizler ne yapıyoruz?
Bu şehre hizmet edenlerin ne zaman yanında olacağız? Yok öyle havaalanında karşılamak, yanında resim çektirmek ya da yanında olabilmek için bir sürü taklalar atmak. 
Adam gibi yanında durmak lazım. 
Eğriye eğri doğruya doğru diyebilmek için. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmamak için.
Nedir bu pervasızlık. 
Yazdıkları yazıları ispata davet eden bu memlkette bir Allahın kulu yok mu?
Kızılay yetkilileri neresiniz? Sağlık Müdürlüğü neredesiniz? Sayın Valim neredesiniz? 
Bünyenizde bulunan bu kişiyi paylaşımlarından dolayı ispata davet edemiyormusunuz? Şu an görev yaptığınız hastanenin harcında Haseki Bakanın alın teri var. Oranın yapınında arasanı tedarikinde ve onayında. Yazık. 
İl Sağlık Müdürü, beyefendi kişiliği ile herkes tarafından takdir görüyor. Neden bir soruşturma, koğuşturma açılmıyor? Sayın Bakan kimi temsil ediyor? 
Sayın Valim, Kayseriye geldiğiniz günden beri şehri adeta karış karış arşınladınız. Sonuçta T.C devletinin bir bakanını suçlayan ve belgelerle sahih olan bu kişiler hakkında soruşturma başlattınız mı? Yada soruşturma başlattınızda koğuşturma dair bir şey bulamadınız mı? 
Sizlerin yapamadığını ben yapayım isterseniz. Bizler bir şeyleri karşılığı ile yapmıyoruz. Birinin karşısında da takla atmak için durmuyoruz. Beni bilen bilir, ben Sayın Mehmet Özhaseki, bakan olsada olmasa da (çünkü bakan ken tanımadık birbirimizi) doğrusu ile eğrisi ile ne yaptı ise yazdım çizdim. Şimdi, ülkemiz bu zor süreci atlatmaya çalışırken yapılan bu tür haksızlık ve kin kimseye yaramaz. Oturun işinizi yapın siyaset yapacaksanız kadın doğumda ne işiniz var? İstifa edin bir partiye üye olun ya da gidin parti kurun. 
Güneşi balçıkla sıvayamazsınız. 
Prof.Dr. Pelin Gündeş hanımın yazdıklarının altına yorumları yapıyorsunuz ya o hanımefendinin siyasete girme müsebbibi de Mehmet Özhaseki'dir. İşlerine geldiğinde Haseki Bakan bir numara, işlerine gelmediğinde çok kötü biri öyle mi?
Yok böyle bir dünya. 
Ya işinizi yapın ya da susun.
Niye mi? 
Erken öten horozun arabaşısı olmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum