Kayserispor ile Göztepe Karşı Karşıya Gelecek

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Göztepe karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumunda oynanacak mücadeleyi hakem Burak Şeker yönetecek.

Kayserispor ile Göztepe Karşı Karşıya Gelecek
02 Nisan 2021 - 19:02
Ünal Karaman ile ligde yakaladığı 5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından son oynadığı 2 müsabakada MKE Ankaragücü ve Demir Grup Sivasspor’a mağlup olan Göztepe, 39 puan ile 10.sırada yer alıyor. İzmir temsilcisinde cezalı oyuncu Obinna Nwobodo, yarın Kayserispor karşısında forma giyemeyecek.

Hes Kablo Kayserispor ise Göztepe gibi son 2 maçında puan alamadı. Küme düşme hattının 2 puan üzerinde bulunan Hes Kablo Kayserispor, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçına çıkacak.

Parola 3 Puan

Hes Kablo Kayserispor, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçına çıkacak. Göreve yeni başlayan çiçeği burnunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, antrenmanlarda öğrencilerine 3 puan isteği aşılayarak motive ediyor. Kayserispor’da ise keyifler oldukça yerinde. Antrenmanlarını 3 puan parolası ile sürdüren Kayserispor, Göztepe karşısından mutlak galibiyet ile ayrılarak küme düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Hazırlıklar Tamamlandı

Hes Kablo Kayserispor, bugün öğle saatlerinde Recep Mamur Tesislerinde yaptığı antrenmanın ardından, tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Hafta içi yapılan antrenmanlarda taktik çalışmasına önem veren Hamza Hamzaoğlu, Göztepe maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

HABER: Yusuf KAYA

YORUMLAR

  • 0 Yorum