Kayserispor 3 Puanı Eliyle İtti

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumunda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Kayserispor 3 Puanı Eliyle İtti
03 Nisan 2021 - 16:24

İlk Yarıda Kayserispor Üstün
Hes Kablo Kayserispor, sezon başından beri en çok pozisyona girdiği bir ilk yarı tamamladı. Pedro Henrique ile 5 pozisyona giren Hes Kablo Kayserispor’da, Pedro’nun bir şutu da direkten döndü. Sağ kanattan gelişen atakta Lennon’un enfes ortasını İlhan Parlak gol ile sonuçlandırdı. İlk yarıda sayısız pozisyona giren Kayserispor, geliştirdiği atak organizasyonlarında sadece 1 gol ile yetindi.
Jahovic Sahnede
Göztepe, ikinci yarının hemen başında Kayserispor karşısında 1-1’lik eşitliği yakaladı. 48.dakikada ceza sahası dışında top ile buluşan Adis Jahovic, yayın üzerinden yaptığı çok sert bir vuruş ile topu Kayserispor filelerinde havalandırmayı başardı.
Göztepe teknik direktörü Ünal Karaman eşitliği korumak için değişiklikler yaparken, Hamza Hamzaoğlu tekrar öne geçmenin hesaplarını yaptı. İki teknik direktörün de çabası boşa çıktı ve mücadele 1-1’lik beraberlik ile sonuçlandı.
Galibiyet Hasreti 3 Maça Çıktı
Mücadele’de başka gol sesi çıkmadı. Beraberlik sonrasında iki takımın da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Maç fazlası ile İzmir temsilcisi haftayı 40 puanla kapatırken 9. sıraya yükseldi. Hes Kablo Kayserispor ise 32 puan ile 15. sırada yer aldı.
HABER: Yusuf KAYA
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum