Çamlı'nın Forma İddialarına Kaynar'dan Yanıt

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı’nın gurbetçilere kulübe destek amaçlı tanese 1000 Avro’dan satıldığını ve kulübün kasasına girip girmediği yönünde inceleme yaptıkları yönündeki açıklamalarına eski yöneticiden cevap geldi. Eski yönetici Ali Kaynar, hesap verilmeyecek bir durum yok dedi.

Çamlı'nın Forma İddialarına Kaynar'dan Yanıt
07 Ekim 2023 - 09:32
Sosyal medya hesabı üzerinden iddialara yönelik cevap veren Kaynar, “Keşke Kayserispor Kulübü Başkanın önce hesap sorup , bunuda kontrol ettirdikten sonra konuşsaydı daha ETİK olurdu. Bence çamuru at izi kalsın yanlış bir tutum. Allah’a şükür banka dekontlarıyla hesap veremeyecek bir durum yok" dedi


OLAY NEDİR?
Kayserispor’da geçmiş dönemle ilgili bazı konular mevcut başkan tarafından gündeme getiriliyor. Başkanın iddiaları ise ne yenilir yutulur değil.
Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı katıldığı bir programda bir önceki yönetimin gurbetçilere kulübe gelir olması için tanesi 1000 Avro’dan forma sattığı satışı gerçekleşen forma sayısının ise 1000 adet olduğunu ifade ediyor. Belki bu sayı daha azda olabilir. Ancak satıştan elde edilen gelir büyük. 1 milyon Avro yapıyor.
Kulüp Başkanı Çamlı bu konuyu gündeme getirerek, “bu paralar toplanmış hatta makbuz verilenler de var, ama toplanan bu paralar kulübün hesabına mı yatmış, ona bakıyoruz”  diyor. Bakalım sonuç ne olacak. Ancak gündeme geldiğine göre bu para kasaya girmemiş olabilir mi? Ali başkandan daha detaylı açıklama bekliyor kamuoyu…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum