Otonomi Kayseri'nin Temeli Atıldı

Otonomi Kayseri'nin Temeli Atıldı
17 Haziran 2023 - 14:03
Kayseri’nin en büyük ticari projesi olan Otonomi Kayseri’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Elif İnşaat ve Gross 38 öncülüğünde başlatılan projede 430 oto galeri, 5 oto expersiz ve 17 adette de oto bakım servisi bulunuyor.
Ayrıca proje tamamlandığında banka, PTT, noter, ofis, restoran, market ve cafelerden oluşan 101 adet işyerinin de hizmet vereceği belirtiliyor.
132 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen oto galericilerin yeni yeri ve prestijli işyerleri otonomi Kayseri’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Kayseri valisi Gökmen Çiçek, Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Ak parti eski Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Menduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, KTB Başkanı Recep Bağlamış, COD Enerji Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demirel, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Temel atma töreninde bir konuşma yapan proje genel koordinatörü Cem Vural, şunları söyledi. ”İpek yolundan bu yana ticaretin merkezi olan Kayseri’de şehrin en büyük ticari projesini yapıyor olmaktan son derece mutluyuz” dedi.
Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta temeli atılan sitenin hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmaların ardından Kayseri’nin en büyük ticari projesi olan Otonomi Kayseri’nin temeli atıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum