Kritik Maç'ta Can Simid'i Kayserispor'un

Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Yukatel Denizlispor karşı karşıya geldi. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede kazanan Kayserispor oldu. Sarı kırmızılı ekip, tarihi farka koşarak mücadeleden 6-3 galip çıkmayı bildi.

Kritik Maç'ta Can Simid'i Kayserispor'un
28 Nisan 2021 - 20:44
Tarihi Fark’a Koştu
Maç’a hızlı başlayan Kayserispor oldu. Kvrzic’in içeriye açtığı ortayı, İlhan Parlak göğsünde yumuşatarak kaleci Abdulkadir’in üzerinden topu ağlara göndermeyi başardı. 26. dakikada Makedon orta saha Avramovski sahnedeydi. Kvrzic ile yaptığı ver kaç sonrası Avramovski, kaleci Abdulkadir’i mağlup eden ikinci isim oldu. Doğan Alemdar’ın hatası Denizlispor’a umut oldu. 31. dakikada Denizlispor kullandığı köşe vuruşundan golü buldu. Kayserispor’un genç file bekçisi Doğan Alemdar, kullanılan köşe vuruşunda boşa çıktı ve Sagal meşin yuvarlağı kafa vuruşu ile ağlara göndermeyi başardı. Murawski, 41. dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. İlk yarının uzatma dakikalarında Daniel Avramovski ve İlhan Parlak işbirliği golü getirdi. 45+5’te İlhan Parlak’ın şık pasıyla Daniel Avramovski kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Abdulkadir’in solundan topu bırakan Avramovski, Kayserispor’a 3.golü getirdi.
İkinci yarıda da baskılı oynayan taraf Kayserispor’du. Kayserispor 51. dakikada köşe vuruşu kazandı. Yalçın Koşukavak’ın talimatı ile köşe vuruşunun pas ile kullanılması istendi. Sarı kırmızılı ekip, köşe vuruşunda mükemmel bir organizasyona imza attı. Lennon’un ortasında Arjantin’li stoper Nehuen Paz yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturmayı başardı. 60. dakikada Lennon kaptığı top sonrası hızlı koşmaya başladı. İçeride boş olan İlhan Parlak, Lennon’un pasını gole çevirdi. Horoz’lar 81. dakikada farkı 3’e indirdi. Muris Mesanovic, önünde bulduğu topu filelere göndermeyi başardı. 90. dakikada Sakıb Aytaç sol ayağı ile vurduğu topta Doğan Alemdar’ı mağlup etti. 90+5’te Melih Okutan, Kayserispor’un 6. golünü attı. 9 gole sahne olan mücadele Hes Kablo Kayserispor’un 6-3’lük galibiyeti ile sonuçlandı. 
8 Maç Aradan Sonra Galip 
Hes Kablo Kayserispor, 8 maç aradan sonra galip geldi. Hes Kablo Kayserispor, Yukatel Denizlispor’u  6-3 mağlup etti. Bu sonuçla beraber Hes Kablo Kayserispor, maç fazlasıyla 38 puanla 16. sıraya yükseldi. Horoz’lar ise 28 puanda kalarak Lig’in dibine demir attı. 
HABER: Yusuf KAYA 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum