Kayserispor tam kadro açılışa katıldı

Kayserisporlu futbolcular, teknik ekip ve kulüp yöneticileri, takımın sponsoru olan Mondihome’nin İstanbul’daki Akçay Mobilya Metrocity AVM mağazasının açılışını yaptı.

Kayserispor tam kadro açılışa katıldı
23 Eylül 2023 - 18:32
Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, “Mondihome İstanbul Akçay Mobilya Metrocity AVM mağazada gezen Başkan Ali Çamlı, yönetim üyeleri kurulu ve tüm ekip olarak mağaza açılışını  katıldı.  Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin ve Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım'ın evinde düzenlenen organizasyona çok sayıda basın mensupları ve taraftarlarımız katıldı” denildi.
Erciyes Anadolu Holding’ten yapılan bilgilendirmede ise, “Mondihome Bir Saha Daha Kazandı! CEO'muz Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin, Genel Müdürümüz Özkan Yıldırım, marka sadakatimiz, Mondihome Kayserispor bağışlayıcıları ve futbolcularının katılımlarıyla 381. Mağazamız olan İstanbul Akçay Mobilya, Metrocity AVM'de açıldı! Şubemizin açılışının markamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, devam ki karşılaşmada Mondihome Kayserispor'a başarılar sağlıyor” ifadeleri kullanıldı.
Ertekin’in ev sahipliğindeki açılışa katılan futbolcular ve teknik heyet Kayserispor forması ve kaş kolları imzaladı. İstanbul’daki Kayserispor taraftarları  hem açılışa hem de takıma büyük ilgi gösterdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum