Kayserispor Recep Uçar ile adeta uçuyor

Kayserispor oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet aldı. Yenilmezlik serisini ise 9 maça çıkardı. Göreve geldiği günden başarılı olan Recep Uçar ile Kayserispor adeta uçuyor.

Kayserispor Recep Uçar ile adeta uçuyor
11 Aralık 2023 - 20:54
Trendyol Süper Lig’de sürpriz bir şekilde çıkış yakalayan ve aldığı sonuçlarla şaşırtan Kayserispor başarısının tesadüf solmadığını gösterdi. Sezon başında transfer yasağını kaldırmaya çalışan ve öncesinde de takıma takviyelerde bulunamayan Kayserispor, lige sorunlu başlaması nedeniyle başarılı olamayacağı dile getiriliyordu.
Sarı-kırmızılı takım son anda transfer yasağını kaldırarak tam istediği transferleri yapamasa da iyi bir başlangıç yaptı. Kayserispor, teknik direktör değişikliği sonrasında da başarısını sürdürdü. Recep Uçar ile yükselişini sürdüren sarı-kırmızılı takım, adeta ligde başırılı sonuçlar alarak uçuyor.
Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken, son 7 maçta 6 galibiyet aldı. Ligde Kayserispor 29 puanla 3. sıraya çıktı!
İşte aldığı son 7 maçtaki sonuçları şöyle; 2-0 Pendikspor, 4-0 Vanspor, 1-0 Trabzonspor, 1-1 Adana Demirspor, 4-3 Kasımpaşa, 1-0 Alanyaspor, 4-0 Iğdır FK, 2-1 Hatayspor ve 3-1 Çaykur Rizespor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum