Kayserispor kendi sahasında aslan

Kayserispor Süper Lig’de bu sezon kendi sahasında adeta aslan kesildi. Ligdeki 3 takımla birlikte Kayserispor kendi sahasında hiç maç kaybetmeyen 4 takım arasında yer alıyor.

Kayserispor kendi sahasında aslan
23 Ekim 2023 - 15:54
Süper Lig’deki temsilcimiz Kayserispor yaşanan birçok soruna karşı bu sezonda Süper Lig’de geride kalan 9 haftalık dilimde başarılı takımlar arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı takımın kulüp yöneticileri, gerek sezon öncesinde gerekse sezon başladıktan sonra birçok sorunun üstesinden gelirken istedği transferleri de tama olarak yapamadı. Buna karşın ligde ilk 9 haftalık süreçte başarılı bir grafik ortaya çıkartı.
Kayserispor kendi sahasında oynadığı 5 maçta ise adeta rakiplerine karşın aslan kesildi. Kendi sahasında şuana kadar namağlup durumda. Şuana kadar kendi sahasında oynadığı 5 maçtan 37ünü kazandı. 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. 11 puan topladı. İç saha puan istatistiklerine göre Kayserispor dördüncü sırada yer alırken, Fenerbahçe, Adana Demirspor, Galatasaray gibi kendi sahasında hiç mağlup olmayan takım unvanına sahip.
Kayserispor ligin ilk 9 haftasında ise oynadığı maçlardan 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 10 gol attı ve kalesinde 9 gol gördü. Puanı 13 ve ligde 8’inci sırada.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum