Kayserispor 6 yıl aradan sonra yeniden başardı

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kayserispor’un 2017 yılı Şubat ayından sonra yeniden bir başarı yakaladığını söyledi.

Kayserispor 6 yıl aradan sonra yeniden başardı
11 Kasım 2023 - 20:09
Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 4-3’lük skorla mağlup eden Kayserispor’da yüzler gülüyor.
Maç sonrasında Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, 2017’den sonra 4’te 4 yaptıkları bir sezon geçirdiklerini aktardı. Bu başarıdan dolayıda mutlu olduklarını aktaran Uçar, “Son 4 maçını kazanarak buraya gelen takımın teknik direktör olarak bunun mutluluğunu yaşamaktayım. Bu gururu yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum. Bazı ilkleri yaşadığımız bir galibiyet oldu. Ligde en son 2017 şubat ayından sonra art arda 4 galibiyet alığımız bir sezon. Kasımpaşa ligin ofansif yönü güçlü takımlarından birisi. 18 gol ile en çok gol atanlardan biriydi. Ana stratejimiz sadece geçiş kovalamak değildi. İyi başladık. Ben Ouanes ile bir pozisyon verdik.
Takım olarak duran toptan bir gol bulduk. Kalecimiz Bilal’in iki önemli kurtarışı ve sonra 2. golü bulduk. Ne kadar pozisyon versek de kornerden yediğimiz gol ile ilk yarıyı 3-1 tamamladık. İkinci yarı önde kalan takım olmak istedik. İkinci yarıya da iyi başladık. Maçı 60’a kadar 4-1 götürsek farklı maç izletebilirdik. Yediğimiz penaltı son bölümü zora soktu. Her şeye rağmen oyunun belli bölümünden memnunum belli bölümünden memnun değilim.
İstanbul’da değerli bir 3 puan aldık. Umarım bundan sonraki milli takım arası sonrası oyunu geliştirerek inşallah herkesin arzu ettiği güzel günlere ulaşmak için her şeyi yapacağız. Bu dönemde alınan her puan bizim için değerli olmuştur" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum