Hamza Hamzaoğlu Tutacak Mı?

Hamza Hamzaoğlu’nun şansı ile bağdaştırıldı. Hamzaoğlu’nun elindeki alternatiflerinin çoğalması, başarılı hocayı mutlu eden bir gelişme oldu.

Hamza Hamzaoğlu Tutacak Mı?
01 Nisan 2021 - 13:35

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, sezon başından beri sakatlıklar ile boğuşuyor. Kayserispor’un önemli futbolcularının sakatlanması gol yollarında sıkıntı yaratıyor. Kayserispor’da Pedro Henrique, Anton Maglica, Denis Alibec gibi önemli isimlerin sakatlığı, atak organizasyonlarında eli boş dönmesine neden oluyor. Hamza Hamzaoğlu, göreve geldiğinden beri taktik idmanlarına ağırlık veriyor. Kayserispor’da sakatlıkları bulunan futbolcuların birçoğunun sakatlığını atlatması, Hamza Hamzaoğlu’nun şansı ile bağdaştırıldı. Hamzaoğlu’nun elindeki alternatiflerinin çoğalması, başarılı hocayı mutlu eden bir gelişme oldu.

Denis Alibec’in Durumu Netlik Kazanmadı

Hes Kablo Kayserispor’un tecrübeli forveti Denis Alibec idmanlara başladı. Denis Alibec, sakatlığının nüksetmesinden korktuğu için antrenmanlarını takımdan ayrı ve hafif gerçekleştiriyor. Göztepe maçında forma giymesine zor bakılan Denis Alibec’in, Trabzonspor maçında ikinci yarı forma giymesi bekleniyor.

Pedro Henrique Takıma Döndü

Kayserispor’un gol yollarındaki en önemli silahlarından birisi olan Pedro Henrique, Brezilya’dan döndü. Milli takım arasında takım ile çalışmalara katılamayan Pedro, tedavisi için Brezilya’da bulunuyordu. Salı günü Kayseri’ye gelen yıldız futbolcu, takım ile çalışmalara başladı. Pedro Henrique’nin Göztepe maçında ilk 11’de başlaması öngörülüyor.

Lung Gün Sayıyor

Kayserispor’un tecrübeli file bekçisi Silviu Lung sakatlığını tamamen atlattı. Takım ile çalışmalara geçen hafta başlayan Silviu Lung, Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde Kayserispor’un kalesini koruyacak.

Öte yandan Hes Kablo Kayserispor’un başarılı stoperi Uğur Demirok, sakatlığını tamamen atlatan isimler arasında yerini aldı. Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde Göztepe veya Trabzonspor maçlarında ilk 11’de başlaması bekleniyor.

 

Geldiği günden beri beklenileni vermeyen bir diğer forvet Anton Maglica, takımla çalışmalara başladı. Göztepe maçında forma şansı bekleyen bir diğer isim de Anton Maglica oldu.

Sakatlıkların birçoğunun bitmesi ile Hamza Hamzaoğlu’nun alternatifleri çoğaldı. Göztepe maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak isteyen Hamza Hamzaoğlu, antrenmanlarda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

HABER: Yusuf KAYA

YORUMLAR

  • 0 Yorum