Develi Erciyesspor

Develi Erciyesspor
23 Haziran 2021 - 21:42
 
2020  yılında kurulup 2021-2022  sezonunda Lacivert Beyaz forması ile Kayseri  İkinci Amatör kümede  futbol dalında müsabakalara katılacak olan Develi Erciyesspor Kulübü, ilçedeki futbol coşkusuna yeni bir renk kattı. 
Develi İlçemizde; Develispor, Develi Sindelhöyükspor, Develi Büğleyenspor ve Develi Erciyesspor olarak Develideki Dördüncü spor Kulübü oldu.
Kulüp yöneticileri; Yılmaz Özalp (Başkan) Kerem Özdemir (Başkan yardımcısı)
Arif Toker (Genel kaptan) Mustafa Kolay (Alt yapı sorumlusu) Nesim Dal (Mali İşler sorumlusu) Ali Törk (Futbol Şube sorumlusu) Hasan Erol (İdare İşler sorumlusu)
Mahir Ötünç (Yönetim kurulu Üyesi) Şükrü Dost (Yönetim kurulu Üyesi) olarak yönetimde yerlerini aldılar. 
Develi’de futbol kulübü  yönetmenin zorluklarını bilen ve yıllarca Develi Belediye spor,  Develi Esnafspor,  Develi İstiklalspor Kulüp yöneticiliği ve Başkanlığı yapmış futbolun  içerisinden birisi olarak yola çıkılan bu işin gerçekten zorluğunu bilerek söylüyorum. Kulüplerimizde Sorumluluk alan ve zorluklarını bile bile böyle bir sorumluluğun altına giren  değerli Külüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum.
Ancak; Akşam saatlerinde  antrenmanlara  katılmak için aileleri ile birlikte stadyuma gelen formalarını giyerek sevinçle sahaya koşan  çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluklarını görünce  bu sevinci yaşatmaya  bu zorluklara katlanmak değer diyorum.
İlçemizin ve Ülkemizin aklı, kalbi, vicdanı olan gençlerimizdeki sevgi ve kardeşliğin dilini zenginleştiren, Gençlerimizin güvenli yarınları için hiçbir fedakârlıktan geri durmayan
Spor Kulüplerimize sahip çıkmak,  geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlere  sahip çıkmaktır diye düşünüyorum. Develi Erciyesspor Kulübümüz ve diğer spor kulüplerimiz sayesinde yüzlerce genç disiplinli ve ahlaklı, itaatkar, saygılı gençler olarak topluma kazandırılmaya gayret ediliyor. Başta Kulüp yöneticilerimiz, Hocalarımız,  Emeği geçen ve sponsor olan maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Saygılarımla arz ederim. 
Nezir Ötegen 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum