Çağdaş Atan: Elimizin rahatlamasını bekliyoruz

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Antalya deplasmanından bir puanla döndükleri için sevindiklerini belirterek, “Kayserispor olarak ikinci yarı sadece çok iyi mücadele edebildik, ilk yarı çok iyi futbol oynadık. Biraz daha elimizin rahatlamasını beklediğimiz durumlar var” dedi.

Çağdaş Atan: Elimizin rahatlamasını bekliyoruz
03 Eylül 2023 - 10:08
Tredyol Süper Lig’in 4. haftasında Kayserispor, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım öne geçtiği maçtan 1-1’lik skorla ayrıldı. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Atan, teknik heyetten Mustafa hocanın babasını kaybettiğini ve takımın aklının orada olduğunu söyledi.
‘Atamah’la, Arif’le iyi oyun kurduk, orta saha-bek bağlantılarını çok iyi yapıp, rakibin iki blok baskısını gerçekten çok rahat bir şekilde kırdık’ diyen Teknik Direktör Çağdaş Atan, “Karşılaşmada İkinci bölge ve üçüncü bölge oyunlarını biraz daha iyi oynayabilirdik. Biraz sabırsız hücum ettik. Onun dışında gerçekten deplasmanda oynanabilecek iyi oyunlardan bir tanesini oynadık. İkinci yarı Carol ve Kemen’in aldıkları darbelerden dolayı biraz bizi eksik bırakmaları mücadelemizi saha içinde eksik bırakmalarından dolayı sadece mücadele edebildik. İstediğimiz sonucu alamadık ama bir puan bizim için iyi" ifadelerini kullandı.
SAVAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ KOLAY ÖLMEYECEĞİZ
Atan, "Uzatmalarda 18-19 yaşında gençlerimizi oynattık. Biraz daha elimizin rahatlamasını beklediğimiz durumlar var. Kayserispor olarak ikinci yarı sadece çok iyi mücadele edebildik, ilk yarı çok iyi futbol oynadık. 6 puan Anadolu takımı için iyi bir ortalama. 1.5 puan ortalamasıyla gidersek, sezon sonunda 57 puan yapar. Geçen sene biz bunu iki puanla kaçırdık, bu sene amacımız 1.5 puan ortalaması ile devam etmek. Savaşmaya devam ediyoruz kolay ölmeyeceğiz" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum