Yüreğimiz yanıyor; 6 şehit

Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’Ya yönelik yürütülen operasyon kapsamında bölgede bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına yönelik saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 askerimiz şehit oldu.

Yüreğimiz yanıyor; 6 şehit
23 Aralık 2023 - 08:59
Milli Savunma Bakanlığı yapılan saldırı ile ilgili dün akşam yaptığı açıklamada 3 şehidimiz olduğunu ve 4 askerimizde yaralı olduğunu duyurmuştu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 askerimiz yapılan bütün müdahalelere rağmen şehit oldu.
Milli Savunma Bakanlığı yaptığı son açıklamasında, “Irak’ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan 3’ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükselmiştir. Operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum