Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adaylarına Saraycık'ta Şölen Havasında Karşılama

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adaylarına Saraycık'ta Şölen Havasında Karşılama
30 Nisan 2023 - 23:33


Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları İncesu İlçesi Saraycık Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Milletvekili adayları kahvehane önünde mahalle sakinleri tarafından adeta şölen havasında karşılandı.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmalarına İncesu İlçesi Saraycık Mahallesi’nde devam ettiler.

Mahalle halkı ile kahvehanede düzenlenen toplantıya; Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları Ercan Aras, Ali Rizvan ve Yusuf Adıyaman, Saraycık Mahalle Muhtarı Turgut Çolakoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Burada vatandaşlara seslenen Milletvekili Adayı Ercan Aras, ülkede düzgün ve sistemli bir tarım ve hayvancılık olmadığına dikkat çekerek, hayvancılık ile uğraşan esnafın sürekli zarar ettiğini söyledi.

Tarım ve hayvancılık ile uğraşan üreticilerden adaylık noktasında tam destek aldıklarını belirten Aras, üreticinin tek adayının Yeniden Refah Partisi’nden kendisi olduğunu belirtti.

Partilerinin her zaman üreticinin yanında olacağına söz veren Aras, seçilmeleri takdirde meclis kürsüsünden tarım ve hayvancılığın sorunlarının çözümü için sesleneceklerine dikkat çekti.

Saraycık Mahallesi ziyaretlerinin ardından Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rizvan, Cengiz Gençtürk  ve Yusuf Adıyaman Sancaktepe Mahallesi’ne geçtiler.

Burada vatani görevini yapmak üzere birliğine teslim olacak olan Serdar Kılıç’ın asker gecesine katılan Milletvekili adayları halay çektiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum