Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Tarım Fuarı'nda

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Tarım Fuarı'nda
30 Nisan 2023 - 23:32

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Tarım Fuarı'nda

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları "18. Kayseri Tarım Fuarı ve Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı"nı ziyaret ettiler.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları, Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rizvan, Selver Boztaş, Adem Kahveci, Cengiz Gençtürk ve Yusuf Adıyaman ile İl Başkanı Mustafa Kınış ve il yöneticileri 18. Kayseri Tarım Fuarı ve Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı'nı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinde tek tek kurulan standları ziyaret eden adaylar esnaflar ile tokalaşarak, 14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'ne destek istediler.

Esnafın sorun ve sıkıntılarının tek takipçisinin Yeniden Refah olacağını belirten Milletvekili Adayı Ercan Aras, vatandaşın sorunlarının çözümü için aday olduklarını söyledi.

Milletvekili Vekili Önder Narin ise alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet ederek, partilerinin projeleri hakkında bilgiler verdi.

Samimi ve sıcak bir ortamda fuara gelen ziyaretçiler ile sohbet eden milletvekili adayları vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulundular.
 

​​​​​​​ 

YORUMLAR

  • 0 Yorum