Siyasiler halılarla süslenmiş römorktan halka hitap etti

Siyasette bu da oldu; Halılarla süslenmiş römorktan halka hitap ettiler

Siyasiler halılarla süslenmiş römorktan halka hitap etti
04 Mart 2024 - 07:51
Siyasette bu kürsü çok konuşulacak

İYİ Partili adayın halka hitap ettiği kürsü dikkat çekti

İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı’nın bir mahallede milletvekili ve adayının katıldığı miting de kürsü olarak halılarla süslenmiş traktör römorkunun kullanılması ilginç görüntü oluşturdu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İYİ Parti Melikgazi İlçe Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, seçmenle buluşmalara devam ediyor. Melikgazi ilçesi Turan Mahallesi’nde halkla buluşan Milletvekili ve Başkan adayı burada partilerince düzenlenen mitingte vatandaşlara hitap etti.

Miting için konuşmacıların halka hitap edeceği kürsü ise dikkat çekti. Adeta film sahnesi gibi görüntüye neden olan kürsü, traktör römorkundan halılarla süslenmiş şekilde hazırlandı.

Milletvekili Dursun Ataş ve Başkan Adayı Kılınç, bu kürsüye çıkarak halka projelerini anlattılar ve seçmenden oy istediler.

Başkan Adayı Kılınç, “Melikgazi Belediye Başkan Adayımız Sn. Sedat Kılınç ile Turan Mahallemizde hemşerilerimizle buluştuk.

Başkan adayımız Sn. Sedat Kılınç’ın Onursal Başkanı olduğunu Turan Spor’u ziyaret ettik. Yaklaşan yerel seçimler için desteklerini istedik.

İlgilerinden dolayı Turanlı hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum