Pandemi Sonrası İlk Bayramda Sıla-İ Rahim Yapan Hemşerilerimizin Sayısı Her Yıldan Fazla Oldu

22 Temmuz 2021 - 16:26

 
İşi, Mesleği, görevi gereği İlçe dışında, yurt dışında bulunan ve gönülleri Memleket hasreti ile yanan hemşerilerimizin pandemi sonrası ilk Kurban bayramı vesilesi ile İlçeye gelmeleri ilçeye  hareketlilik getirdi. 












Cenab-ı Allah’dan niyazımız, İnşallah Anne-Baba-Kardeş-eş, dost, arkadaş, konu komşu ziyaretlerini yapıp hasretlerini giderip huzur içerisinde kazasız belasız yerlerine yurtlarına ulaşmalarıdır.
















Kurban Bayramlarını ve tatillerini memlekette geçirmeye gayret eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, Daha nice bayramlar ve tatilleri de  memlekette hısım akraba ile birlikte huzur içerisinde geçirmelerini diliyorum.
İşte bu hemşerilerimizden birisi de Özşahin İnşaat Genel Müdürü Şahin Özdamar idi. 
















SILA-İ RAHİM GELENEĞİNİ SÜRDÜREN HAYIRSEVER HEMŞERİMİZDEN ŞAHİN ÖZDAMAR
Sıla-i Rahim geleneğini sürdüren ve aile bireylerinden de sıla-i rahimi terk etmemelerini isteyen değerli ve iyi yönde örnek olan İstanbul Merkezli  
İnce Yapı İşleri öncelikle olmak üzere birçok inşaat ve taahhüt işlerine de imza hayırsever iş adamlarımızdan birisidir.
Öncelikle aile bireylerine bıraktığı en önemli mirasın Sıla-irahim geleneğini yaşatmaları olduğunu belirten Şahin Özdamar, bu görevi ifa edebilmeleri için Develi’ye  Harman Mahallesine çocuklarının her birisi için birer daire yaptırıp içini de  dayayıp döşeyerek Kış yaz, düğün bayram, iyi ve kötü günler de gelip kalabildikleri  birer daireleri de bulunmaktadır.
Çoluk çocuk Özellikle bayramlarda hep bir arada bayramlarını yapıyorlar gelen misafirlerini ağırlıyorlar. Ziyaret etmeleri gereken akraba eş dost ziyaretlerini de yapıyorlar. Aile bireylerinin kışlık temel gıda maddelerinden olan  yiyeceklerini de memleketten alıp kamyonla götürüyorlar. Her türlü imkanları olmasına rağmen memleketimizin esnafı ve üreticisi kazansın diyorlar. Bu  yönüyle de çocuklarına örnek oluyorlar. 
Şahin Özdamar, Sıla-i rahim’in   akrabalar arasında olan iletişimi korumak zor zamanlarda veya önemli günlerde birbirlerini hatırlayarak hal hatır sormanın önemini bildirmek için önemli olduğuna inanıyorum. akrabalık bağının güçlenmesi ve birlik beraberliğin devam etmesini sağlamak çocuklarımıza bırakacağımız ön önemli miraslardan birisidir  diyor.










ÖZŞAHİN İNŞAAT 
Sen işini iyi yaparsan malzemeni de iyi kullanırsan iş aramazsın iş seni bulur  diyen Özşahin İnşaat Genel Müdürü Şahin Özdamar  sektöründe rol model olarak gösterilen  Özşahin İnşaat’ı  ve örnek projelerinden bazılarını  şöyle sıraladı: Özşahin İnşaat firmamız 1995 yılında kurulmasıyla birlikte başladığı her programı sorunsuzca yürüterek konusunun ehliyetli güvenilir bir firması olmuştur.
 Güven sevginin başlangıcıdır. Parolası ile Yurt dışında ve yurt içinde marka inşaat projeleri, A kalite villa ve konut projeleri, otel , hastane, AVM projelerinde başarılarıyla devam etmektedir.
Çevreye saygı duyan, seven ve insanlara güvenen bir kadroyla temiz anlayışla; en ekonomik, kaliteli imalatları yapmaya devam eden Özşahin İnşaat gücünü artırarak devam etmektedir.
Özşahin İnşaatın ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir.

















90 LI YILLARDA RUSYADAN  ALDIĞIM İLK İŞ İÇİN KÖYÜMDE HER HANEDEN BİR KİŞİ OLMAK ÜZERE 140 KİŞİYİ  YURT DIŞINA GÖTÜRDÜM
Yurt içinde ve yurt dışında bir çok  inşaat işlerini başarı  ve yüz  akı ile tamamlayan Özşahin İnşaat Genel Müdürü Şahin Özdamar  Rusyadan  aldığım ilk iş için köyümde her haneden bir kişi olmak üzere 140 kişiyi  yurt dışına götürdüm.
Köyümü bilenler bilir.  Eskiden beri kan davası olan ailelerden de birer kişi alıp onları da aynı zamanda barıştırmak suretiyle köyde de husumetin sona ermesinde de katkı sağladık.
Özşahin İnşaat, üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Özşahin İnşaat markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. Şirketimiz, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.
Özşahin İnşaat, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. , Özşahin İnşaat, tüm bu birikim ve işbirliklerinin bir ürünü olarak, dünya çapındaki gelişmelere hızla uyum sağlayarak Türkiye'deki değişimin öncüleri arasında yer almaktadır.


















Özşahin İnşaat olarak bazen 500-800 hatta 1200 kişi  kadar istihdama katkımız olmaktadır.
Yurt dışında çalıştırdığımız personele  maaşlarını da döviz üzerinden veriyorduk. Aynı zamanda İnsanlara sadece konut değil aslında bir yaşam sunuyoruz. Bu nedenle müşteri ve çalışan  memnuniyetine önem veriyoruz. Tüm yapılarımız firmamızın garantisi altındadır. Yaşanan tüm sorunlara teknik ekibimizle birlikte anında çözüm sunarız. En tepe yöneticiden en alt birimimize kadar tüm çalışanlarımız Sıfır Hata'yı hedeflemektedir. 
Ben değil biz felsefesiyle hareket ederiz. Ekip çalışmasına inanırız, bu sayede verimliliği en üst seviyede tutarız.













Projelerimizden bazıları;
Tataristan Cumhuriyeti Ulusal Meclis Binası
Yugra Devlet Üniversitesi Spor Kompleksi
Yugra Devlet Üniversitesi Yurt Binaları
Yugra Devlet Üniversitesi
Taşkent Uluslararası Hava Limanı
Azercell Operasyon Merkezi
Khanty Mansıysk / Tiyatro Ve Konser Salonu
Pıtsunda Otel Projesi
Makhackala Otel Projesi
Ykb Operasyon Merkezi Bankacılık Üssü
Krasnagorsk Askeri Hastane Projesi
Burdenko Nöroloji Hastanesi
Budjonnowsk Askeri Konut Projesi
Al-Jufrah Yönetim Binaları
Multılocator Sıdı Abdellahteknolojı Parkı
T.H.Y Uçak Bakım Hangarı
T.H.Y Uçuş Eğitim Merkezi
Halk Sigorta Genel Müdürlük Binası
Sinpaş - Liva Projesi
Sinpaş - Flatofis İstanbul
Eczacıbaşı - Ormanada Zekeriyeköy Evleri
Marmara-Park Avm
Alger / Hotel Elaurassı - Renovasyon Projesi
Oyakkent İkitelli Projesi
Uray Konut Projesi
Buz Hokeyi Sarayı 2
İdealkent Konutları
Wall Şehir Dizayn Merkez Binası
Baytur - Stargate Projesi
Sanat Merkezi
Hukuk Entitüsü
Baytur - Kozyatağı Konutları
Sjk Konut Projesi
Okul- Kreş Projesi
Fuar Kompleksı
Buz Hokeyi Sarayı 1
Mega Cıty Avm
Xhantos Villaları
Lısa Garden Apart Projesı
Pınara Apart Projesı
İkea Shoppıng Center
Kontek - Şehir Merkezi Konut Projesi
Bowlıng Center
İş-Koray Kasaba Evleri
Çukurova Ziraat Genel Müdürlük Binası
Silver Star Ofis Binası
Akşam Gazetesi Merkez Binası İnşaatı
Eston Ardıçlı Evler
Bahçeşehir Projesi
Emlak Bankası Ataşehir Uydukent Projesi
İstanbul-İstanbul Projesi
Hoffmann Göztepe Konutları
Eston Kirazlı Evler
Trıo Konutları
Kiptaş Kağıthane Konutları
Bozcaada Toki Villaları
Eston Çamlı Evler
İstek Teksilciler Kooperatifi
Çukurova Havacılık Binası
Türk Ticaret Bankası Merkez Binası
Ykb Sultanhamam Merkez Şube
Uluslararası Bank Merkez Bina

Nezir Ötegen

YORUMLAR

  • 0 Yorum