Özhaseki: Milletimizin iradesi başımızın tacıdır

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerel seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Özhaseki: Milletimizin iradesi başımızın tacıdır
02 Nisan 2024 - 10:28
Bakan Mehmet Özhaseki, “Mahallî İdareler Seçimleri ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Milletimizin sandıkta ortaya koyduğu irade, başımızın tacıdır” dedi.

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimiz için, Türkiye Yüzyılı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diyen Bakan, şu ifadelere yer verdi;

“Şehirlerimizi afetlere karşı dirençli hâle getirmek için İstanbul başta olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bununla birlikte deprem bölgesinin inşa ve ihya çalışmalarına durup dinlenmeden devam edecek; çevre yatırımlarımızı, iklim değişikliğiyle mücadele projelerimizi kararlılıkla hayata geçireceğiz.

Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu; cennet vatanımızın her bir köşesinin, illerimizin, ilçelerimizin imarı yine önceliğimiz olacak; gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışacağız.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum