MHP kongresinde Seyit Demirezen'in tek aday  

MHP Kayseri İl Kongresi büyük katılım ile başladı. Katılımın fazla olması nedeniyle il kongresinde salon tamamen dolarken büyük coşku yaşanması dikkat çekti.

MHP kongresinde Seyit Demirezen'in tek aday  
17 Eylül 2023 - 13:22
Cumhur İttifakı ortağı AK Parti ise Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm  kongreye misafir oldu. Büyükkılıç ve Üzüm’ü İl Başkanı Seyit Demirezen ile MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Milletvekili Baki Ersoy karşıladı.
MHP’nin kongresine katılan Başkan Büyükkılıç ise, kongre ile ilgili olarak şu paylaşımı yaptı: “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı 14’üncü Olağan Kongresi’ne MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Milletvekilimiz Baki Ersoy ve AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte katılarak, Türkiye Yüzyılı’na beraber yürüdüğümüz kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Rabbim birliğimi ve beraberliğimiz daim etsin.”
İl Başkanı Seyit Demirezen’in tek liste olarak aday olduğu kongre süreci ise konuşmaların yapılmasıyla birlikte başladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum