Melikgazi Kafeler açılmalı

Melikgazi Belediyesi’nin önceki dönem Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, ilçe sınarlarında sosyal anlamda vatandaşın yararlanacağı hizmetlere yenilerinin eklenmesi gerektiğini bunun en önemlisinin Kocasinan ilçesinde olduğu gibi farklı bölfelerde kafelerin açılarak hizmete sunulması olacağını açıkladı.

Melikgazi Kafeler açılmalı
15 Nisan 2024 - 10:23
Adnan Kenanoğlu, yapılan hizmetlerin vatandaşın talepleri doğrultusunda olmasının yararına işaret ederek, şu bilgileri verdi;

“Melikgazi Belediye Meclis Üyesi olduğum dönemde ÇARŞI MERKEZİ de Camiler hariç tuvalet ve Çocuk Emzirme Bakım Temizlik ve Engelli vatandaşlarımız için SOSYAL TESİS yapalım talebim  ( Yerli ve Yabancı şehrimize gelen her insanımızın şikayeti idi ) üzerine Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu Meclis kararı ile Çarşı Merkezinde biri ATATÜRK EVİ KARŞISI diğeri Cami Kebir Mahallesi Sucular sokağında 2 adet mülk satın alarak bu modern tuvalet ve anne bebek bakım sosyal tesislerini şehrimize Melikgazi İlçemize kazandırmıştır.
Bu tür insanı ve doğa 'yı ve canlıları koruyacak onların ihtiyaçlarını giderecek tesislerin şehrimizde çoğalmasını ayrıca ÇARŞI MERKEZİ  (ŞEHRİN MİSAFİR ODASI ) bakım onarım güzelleştirme sosyal tesisler yeme içme modern büfelerin hayata geçirilmesinin Büyük Şehir Belediyesinden Melikgazi Belediyesine devredilmesini, halkımızın bu tesisleri temiz olarak bırakmasını kirletmemesini yere çöp ve sigara izmaritleri atmamalarını ( çöp kovaları şehrimizde çok eksik ) diliyorum.
TEMİZ ŞEHİR TEMİZ DOĞA… MODERN ŞEHİR... Parklarda sokak hayvanları ve kuşlar için yemlik ve sulukların yapılmasını çocuk alanlarının daha bakımlı hâle getirilmesini ( parklarda emniyet güçlerinin devriye gezmelerini ) diliyorum.
Melikgazi Belediyemiz aynı Kocasinanda olduğu gibi MELİKGAZİ CAFELERİ İlçe sınırları içerisinde bir kaç noktada hayata geçirerek YÖRESEL MUTFAĞIMIZI halkımıza ekonomik fiyatlarla sunmasını Emeklilerimizin ucuz çay ve kahve içeceği gazete ve kitap okuyacağı mekanları açmasını bekliyorum.
VEZİR HAN ve GÖN HAN Melikgazi Belediyesi İşletmeciliğinde Kültür hizmetleri ve Cafe yeme içme kapsamında inşallah yakın bir gelecekte hizmete açılacaktır.
Devasa...!  binaların arasında kalan KÖŞK MEDRESESİ Başkan beyin ifadesi ile güzel sanatlar atölyeleri ile yine halkımızın hizmetine sunulacaktır.
Önce İNSAN  Önce SAĞLIK Önce GENÇLİK Önce EĞİTİM ( Dahiler Koleji ve Meslek Liseleri) Sloganı ile yeni 5 yıllık döneme başlayan Sayın Başkana başarılar diliyorum KAYSERİ İÇ ANADOLU'NUN İNCİSİ idi tekrar o günleri yılları yakalaması en büyük dileğimdir.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum