Kenanoğlu: Bağımsız adayım; davet olursa hizmet için 'evet'

Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, yerel seçimlerde Kayseri halkına hizmet için bağımsız belediye meclis üyesi olarak aday olacağını belirterek, “Bir siyasi partiden şehrimize hizmet için davet olursa ‘Evet’ derim. Derdimiz amacımız şehrimize hizmettir” dedi.

Kenanoğlu: Bağımsız adayım; davet olursa hizmet için 'evet'
02 Aralık 2023 - 15:21
Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, bugüne kadar meclis üyesi olarak zaman zaman şehre hizmet için belediye başkanlarına ilettiği önerileri kabul gördü. Gündeme getirdiği vatandaşın sorunlarına ise halktan büyük destek geldi ve çözümü noktasında girişimler oldu. Bu süreçle birlikte şehre hizmetini sürdürmek isteyen Kenanoğlu, yaptığı açıklamada, yeril seçimlerle ilgili şu bilgileri verdi;
“2019 Yerel Seçimleri sonucunda İYİ Parti Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Olarak Seçildim. Grup Başkan Vekili olarak Parti Üyeliğinden istifa ettiğim  14.06.2021 tarihine kadar 27 Ay hem partime hemde doğup büyüdüğüm şehrime kendime yakışır şekilde hizmet etmenin gönül rahatlığı ve huzurunu her zaman üzerimde yaşadım. İyi Partiden istifa ettiğim tarihten bugüne kadar yine seviyeli bir şekilde Bağımsız meclis üyesi olarak görev yapıyorum. İstifa ettiğim tarihte açıklamış olduğum  ( organik bağım olmasa da gönül bağım devam edecektir )  sözümün sonlandığı tarih 14.05.2023 Genel Seçimleridir.
İYİ PARTİ İLE İLGİLİ HİÇ BİR BAĞIM KALMAMIŞTIR.
31.03.2024 Yerel Seçimlerinde Meclis Üyesi olmam için ne İYİ PARTİ Kayseri İl ve Melikgazi İlçe teşkilatından bir teklif gelmediği gibi benimde yeniden partide olmak için asla herhangi bir çabam beklentim girişimim olmamıştır... Şehrime ve insanlara hizmet etmekten çok mutlu oluyorum. Kısmet olursa şahsıma değer verildiğini hissettiren davet eden bir teklif olması halinde bir siyasi parti çatısı altında devam etmeyi istiyorum. Melikgazi İlçesinde Bağımsız Meclis Üyesi Adayı olarak da seçimlere girebilirim, siyasi hayatımı tüm olarak da sonlandırabilirim... Bana bu güne kadar destek olan seven takdir eden tüm Kayseri halkına şükranlarımı sunuyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum