Kazım Yücel: Ev ev çocuklarımıza süt dağıtacağız

İYİ Partili Kazım Yücel, belediyelere personel alımında AK partili, MHP’li, İYİ Partili, CHP’li gibi siyasi ayrımlara bakmadan bilgi sahibi, o görevi yapabilecek liyakat sahibi gençleri alacaklarını duyurdu

Kazım Yücel: Ev ev çocuklarımıza süt dağıtacağız
17 Ocak 2024 - 08:49
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, ilk 100 günde hayata geçirecekleri acil projeler olacağını belirterek, ev ev çocukların beslenmeye katkı sağlamak için süt dağıtmaya başlayacaklarını söyledi.
Kayseri’nin ve Kayseri halkının ihtiyaçlarını bildiklerini ve buna bağlı olarak her alanda önemli projelerin hazır olduğunu aktaran İYİ Partili Kazım Yücel, sosyal amaçlı desteklerden ulaşım ağı ile ilgili, hayvancılıkta tarım üretimine kadar her alanda Kayseri halkını da kalkındıracak projelerin olduğunu belirtti.
BİRÇOK BELEDİYE YAPIYOR
Katıldığı televizyon programında önemli açıklamalar yapan Yücel, “Sosyal ve gönül belediyeciliğin sözle olmadığını projelerimiz ile hayata geçireceğiz. İnsanımız ekonomik anlamda sorun yaşıyor. Çocuklarının beslenmesiyle ilgili bile gıdaya ulaşmakta zorlanıyor. Çocuklarına süt alamıyor. Birçok belediye rutin olarak çocuklar için süt dağıtımı yapıyor. Ev ev çocuklarımız için süt dağıtacağız.
Belediye kaynaklarını doğru kullanarak ilk 100 günde her eve süt girecek. Bunlar basit ve olması gereken projeler. Gönül belediyeciliği budur.
HALKIMIZIN SIRAYA GİRMESİNE GÖNLÜM RAZI DEĞİL
İyi niyetle her şeyi yapacağız. Halkımız bir kaşık çorba için sıraya girmesine yada sıraya girdirilmesine gönlüm razı değil. İnsanımız bunu hak etmiyor. Ama insanımıza bunu layık görüyorlar. Biz bunu da bitireceğiz. İnsan onuruna yakışır insanımıza ikramlarımız olacak.
AKRABALARIM BELEDİYENİN ÖNÜNDEN GEÇMEYECEK
Akrabamın hiçbiri, yakınım belediyede işi görevi olmayacak. Belediyenin önünden bile geçmeyecek. Kesinlikle olmayacaktır. Bana oy vermeyen bin insanının çocuğu. Sahip olduğu bilgi ve donanım belediyenin alacağı personel için gerekli ise onu alacağız. İşçi, personel alımında tek dikkat edeceğimiz şey samimiyetle o görevi yapabilecek bilgi, eğitim olması, yapabilmesi önemli olacaktır.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum