Kayü-Seyrani Kampüsünde Öğrenciler 100.Yıl Etkinlikleri İle Coştu

Kayü-Seyrani Kampüsünde Öğrenciler 100.Yıl Etkinlikleri İle Coştu
08 Kasım 2023 - 09:59

KAYÜ-Develi Seyrani Kampüsünde Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında  etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. 
Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Kayseri Üniversitesi, Öksüt Madencilik ve Türk Kızılayı Kayseri Şubesi  ile ortaklaşa düzenlenen etkinliklere Kızılay Kayseri Şubesi de kan bağış kampanyası ve bilgilendirme ekipleri ile renk kattı. 
7 Kasım 2023 Salı günü düzenlenen etkinlikler kapsamında  Seyrani Kampüsünde Hidayet Tutum Kongre Merkezinde Prof. Dr. Tufan Gündüz tarafından verilen Konferans sonrası  Kampüs alanına Çınar dikimi etkinlikleri düzenlendi.
Etkinliklere;  Develi Kaymakamı Yusuf  Turan, KAYÜ Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Rektör Yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütgm Muhittin Demir, Kayseri Kızılay Şube Başkanı Cafer Beydilli, Mlli Eğitim Müdürü Murat Toprak, İlçe Protokolü, Siyasi Parti İlçe  Başkanları, Öksüt Madencilik temsilcisi Çevre sosyal ve yönetişim direktörü Pelin Usta Özkayhan ve Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz, STK Yöneticileri, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu, Mahalle Muhtarları  ve öğrenciler ile öğretim üyeleri katıldı.
Etkinlikler sonrasında tüm misafirlere ve öğrencilere etli pilav ikramı yapıldı.
Nezir Ötegen 7.11. 2023 Develi  


YORUMLAR

  • 0 Yorum