Kayserispor'u son 5 haftada zor maçlar bekliyor

Kayserispor ligde kalan 5 maçında zorlu karşılaşmalar oynayacak. Ligin alt sıralarından uzaklaşması adına da bu maçlardan galibiyetler alması gerekiyor.

Kayserispor'u son 5 haftada zor maçlar bekliyor
24 Nisan 2024 - 21:42
Kayserispor bu sezon ligde başarılı bir grafik çizdikten sonra 34. Haftaya girilirken topladığı puan ve lig sıralamasındaki yeri taraftarı memnun etmedi. Ligin üst sıralarını zorlarken kendisini küme düşme potasındaki takımlara yakın ateş çemberi içinde bulan Kayserispor’un acilen ligde kalan maçlarından galibiyetler alması gerekiyor.
Bu hafta deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor’un bu maçı kazanması en kötü ihtimalle de beraberlikle ayrılması gerekiyor. 30 puanla ligde 19. Sırada olan Pendikspor ile Kayserispor arasında 7 puan fark var. Bu puan farkı 5 haftalık dilimde alınabilecek başarısız sonuçlarla kapanma olasılığı bile yüksek. Kayserispor’un oynayacağı bu kritik hafta sonrasında karşı karşıya gelecek diğer takımlarda ligde ya ateş çemberinden kurtulma yada ligi iyi bir yerde bitirme çabası içerisinde olması dikkat çekiyor.

Kayserispor’u 35. Hafta kendi sahasında oynayacağı Karagümrük maçı bekliyor. 33 puanlı Karagümrük ise ligde 17. Sırada bulunuyor. 

36. Haftada Kayserispor deplasmanda şampiyonluk iddiası bulunan Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacak.
37. haftada ise Kayserispor kendi sahasında kendisi gibi küme düşme tehlikesi yaşayan Konyaspor ile karşı karşıya geliyor.
38. haftada deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Ligdeki sıralamada orta sıralarda yer alan Sivasspor’un herhangi bir iddiası bulunmaması dikkat çekiyor. Ancak Kayserispor diğer 4 maçında ortaya koyacağı futbol ve alacağı başarı büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılı takım 4 hafta adeta final havasında maçlar oynayacak.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum