Büyük Birlik Partisi Pınarbaşı'nda Cumhur İttifakını Destekleme Kararı Aldı

Büyük Birlik Partisi Pınarbaşı'nda Cumhur İttifakını Destekleme Kararı Aldı
04 Mayıs 2024 - 10:52
Büyük Birlik Partisi Pınarbaşı’nda Cumhur İttifakını Destekleme Kararı Aldı

YSK tarafından ertelenen Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçiminde Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakını destekleme kararı aldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Pınarbaşı seçimleri doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.  AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette düzenlenen basın açıklamasında Büyük Birlik Partisi Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Hayrettin Uslu’nun Cumhur İttifakı lehine seçimlerden çekildiği açıklandı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Pınarbaşı için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek: “Kazasız belasız bir seçim dönemi atlattık. Tabi bu seçim döneminde Kayseri için Cumhur İttifakının birlikteliğinin önemini hepimiz daha net bir şekilde hissettik. Biz her şeyi istişare ederek çözüme ulaştırdık. Büyük Birlik Partisi Büyükşehir Belediyesinde Cumhur İttifakının görüşüne uygun bir şekilde her gittiği yerde Memduh Büyükkılıç başkanımıza ve bizlere destek istedi. Yine Büyük Birlik Partisi’nin adaylarının çıktığı ilçelerimiz oldu. Bu seçim neticesi sonuçlandıktan sonra Develi ilçesinde aday olan ve hatırı sayılır bir oy alan İmdat Güven Başkanımızı seçim gecesi arayarak; birlikte hareket ettiğimizi, kendisine seçim dönemimizde nezaketli ve Cumhur İttifakımızın anlayışına uygun bir şekilde seçim çalışması yaptığı için teşekkür ettik. Aynı teşekkürü İl Başkanımız Erkan Demirci Başkanımıza da ilettik. Bu uyum süreci hala devam ediyor.” İfadelerini kullandı. 

Fatih Üzüm Büyük Birlik Partisi’ne teşekkür ederek: “İlçe Seçim Kurulu arkasından İl Seçim Kurulu ve en son YSK seçimin tekrarlanmasına karar verdi. Bu doğrultuda Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanımıza, Büyük Birlik Partisi’nin Pınarbaşı Adayı Hayrettin Başkanımıza,  Büyük Birlik Partisi Genel Merkezine ve Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye teşekkür etmek istiyorum. Kendilerinin aldıkları karar doğrultusunda Pınarbaşı’nda 2 Haziranda yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı lehine çekilmeye karar kıldılar. Ben bu anlayışlı tavırlarından dolayı, bizlere verdikleri destekten ve birlikteliğimizi sürdürdüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Pınarbaşı’mıza ve Kayserimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Düzenlenen basın açıklamasında Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci Cumhur İttifakının her zaman destekçisi olduklarının altın çizerek: “Biliyorsunuz 31 Mart Seçimlerinde Genel Merkezimizin taktirleri doğrultusunda tüm büyük şehirlerde Cumhur İttifakı adaylarını destekledik. Kayseri’de de bu kapsamda Sayın Memduh Büyükkılıç başkanımıza destek verdik. Onurla söyleyeceğimiz bir şekilde Cumhur İttifakının paydaşı olarak bu ruhta hareket ettik. Pınarbaşı ilçemizde Genel Merkezimizde taktirleri doğrultusunda Cumhur İttifakımız lehine çekilme kararı aldık. Biz şuandan itibaren Pınarbaşı ilçemizde Cumhur İttifakı Adayına desteğimizi açıklıyoruz.” diye konuştu. 


Büyük Birlik Partisi Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Hayrettin Uslu yaptığı açıklamada Cumhur İttifakına olan desteğini belirterek: “31 Martta ertelenen seçimlerden sonra Genel Merkezimin taktirleriyle adaylıktan çekildik. Bizde Cumhur ittifakımızın yanında olmayı tercih ettik. Allah hayırlı uğurlu etsin. Cumhur İttifakımızın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum