Kayserispor Trabzonspor'a Konuk Oluyor

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor ile Hes Kablo Kayserispor karşı karşıya gelecek. Medical Park Stadyumunda oynanacak olan mücadele yarın 19.00’da başlayacak.

Kayserispor Trabzonspor'a Konuk Oluyor
05 Nisan 2021 - 18:01
Hazırlıklar Tamamlandı
Cumartesi günü Göztepe ile oynadığı maçın ardından hız kesmeden hazırlıklara başlayan Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. 2 gün süren hazırlık sürecinde futbolcuların kondisyonu yerinde. Taktik çalışmasına ağırlık veren Hamza Hamzaoğlu, Recep Mamur Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.
Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılı ekip, bugün havayolu ile Trabzon’a hareket edecek.
48. RANDEVU
Trabzonspor ile Hes Kablo Kayserispor, 48. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 47 müsabakada bordo mavili ekibin üstünlüğü bulunuyor.
Lig’de oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, Kayserispor’u mağlup ederek yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Karadeniz temsilcisinde Afobe, Trondsen, Abdulkadir Ömür, Berat Özdemir ve Kamil Ahmet Çörekçi’i sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Abdulkadir Parmak ve Edgar ise kart cezalısı oldukları için karşılaşmada forma şansı bulamayacak.
Hes Kablo Kayserispor ise Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı ilk maçta beraberlik aldı. Göztepe karşısında sergilenen ilk yarıdaki futbol göz doldurdu. Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor karşısından mutlak galibiyet ile ayrılarak küme düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. 32.hafta sonuçlarından sonra yeniden küme düşme potasına giren Kayserispor, Trabzonspor maçına konsantre olmuş durumda.
HABER: Yusuf KAYA
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum