Kayserispor'da Değişim Rüzgarı

Kayserispor'da Değişim Rüzgarı
19 Temmuz 2021 - 14:57

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da değişim rüzgarı yaşanıyor. Transfer dönemine transfer yasağı ile gözünü açan sarı kırmızılı kulüp, bugün transfer yasağını kaldırıyor. Kadrosuna kattığı isimler ile ilerleyen günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacak olan sarı kırmızılı kulüpte hareketli günler yaşanıyor. Yeni sezon öncesi yeni bir kadro planlamasına giden Yukatel Kayserispor, değişim rüzgarına kapıldı. Kadrosuna bulunan 8 isim ile yolları ayıran sarı kırmızılı kulüp, 6 ismi de kadrosuna kattı.
Geldiler
Yeni sezonda kadrosunda yerli sayısını artıracak olan Kayserispor, 4 yerli ismi kadrosuna katarken 2 yabancı ismi de kadrosuna kattı. Yukatel Kayserispor, İbrahim Akdağ, Bilal Bayazit, Emrah Başsan, Onur Bulut, Lionel Carole ve Majid Hosseini’yi kadrosuna kattı. En az 4 transfer daha yapacak olan sarı kırmızılı kulüp, iki kanat oyuncusu iki de forvet oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor. Forvet oyuncularından birisini yerli olarak düşünen Kayserispor, Umut Nayir’de ısrarcı davranıyor.
Yolları Ayırdılar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 8 isim ile yolları ayırdı. Kayserispor; Besard Sabovic, Denis Alibec, Cristian Sapunaru, Wilfried Kanga, Mert Kula, Oğuzhan Çapar, Pedro Henrique ve Aaron Lennon ile yol ayırımına gitti. Kayserispor, ilerleyen günlerde Yaw Ackah ve Kevin Luckassen ile sözleşme feshi ya da kendilerine kulüp bulması için masaya oturacak. Kayserispor, yeni sezona yeni bir kadro oluşumu ile hazırlanıyor.
HABER: Yusuf KAYA
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum