Kayserispor, Beşiktaş maçı antrenmanında

Kayserispor, Beşiktaş maçı antrenmanında
19 Eylül 2023 - 18:38

Kayserispor Beşiktaş maçı öncesi antrenmanı

Kayserispor Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi basına açık ilk antrenmanı yaptı. Yeni transferlerin göz doldurduğu antrenman öncesi futbolcular ve Kayserispor Teknik direktörü Recep Uçar açıklama yaptı.

Yeni transferlerden  Julian Jeanvier :” Her şeyden evvel hepinize merhaba demek istiyorum. Geldiğim ilk andan itibaren çok iyi bir grupla karşılaştım. Çok rahat bir şekilde bu grubun içersine girdim. Takımımız kaliteli oyunculardan oluşan bir takım. Çalıştığım müddetçe bunu gördüm. İyi oyunculardan kurulu iyi bir takımız hedefimizde bu grubu bu oyuncu grubunu en iyi şekilde performans göstererek mümkün olan en yüksek seviyede ligi bitirmek olacaktır. Öncelikli olarak tribün değildim kadrodaydım. Maça girmedim ama kadrodaydım. Şunu söylemek istiyorum ki, tabii ki galibiyet bizim için çok önemliydi.  Başlangıcımızda özellikle benim de bulunduğum başlangıcın bu şekilde olması beni çok mutlu etti. Bunun dışında 2-0 bitmesi, gol yememiş olmamız bu da sevindirici bir şey, bir savunma oyuncusu olarak özellikle kendi adıma şunu söyleyebilirim çok rekabetçi bir insanım. Oynamamış olsam bile takımızın gol yememiş olması, çok önemli, Maçı bu şekilde kazanmak pozitif, bunun yanında düzeltebileceğimiz yerlerde var. Bizim adımıza pozitif bir başlangıç.  Tabii ki Beşiktaş’ın bundan önce oynadığı maçı da izledim. Şüphesiz ki Türkiye’nin en kuvvetli takımlarından bir tanesi bunu söyleyebilirim. Bizde iyi oyunculardan yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız, gol yemeden 2-0 maçı kazanmış olmamız bunun iyi bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Elimizde bulunan oyuncu kalitesi grubu ile birlikte Beşiktaş gibi büyük bir rakibe karşıda durabilecek yeterli seviyede güce sahip olduğumuzu düşünüyorum.  Bunu da sahada göstereceğimize inanıyorum.

 

Kayserispor Teknik Direktör Recep Uçar:”Kayserispor olarak biraz zorlu dönemlerden geçiyorduk. Sonuçlar anlamında söylemiyorum ama birçok belirsizliklerle hazırlandığımız , onların adına birçok pozitifliğin olduğu bir maçtı.   Yaklaşık bir buçuk senedir uğraşıla transfer tahtasının açılıp açılmayacağı, nasıl olacağı Cuma günü netleşti. Buna ilaveten milli takım arası olduğu için üç oyuncumuzun milli takımda olduğu bir süreç ki ben pazartesi günü antrenmanlara başlamıştım takımla. Milli takımdan gelen oyuncularımızla sadece bir antrenman yaparak hazırlanabildiğimiz bir maç. Beşiktaş’ta çalışan bir antrenör olarak söylenilirim ki zordur her anlamda, Beşiktaş kadrosu iyi bir kadrosu olan transfer döneminin bitmesi ile beraber daha alternatif bir kadro oluşturdular. Her ne akdar Perşembe günü kulüp konferans maçı oynayacaklar orada bir nasıl oyun nasıl bir kadro nasıl oluşturacaklar bilmiyorum şu anki aşamada takip edeceğiz. Zor bir maç bizi bekliyor. Kaliteli bir takım güçlü oyunu olan bir takım sizlerin huzurunda şunu söyleyebilirim. Kayserispor olarak biz oraya tamamen kendi oyunumuzu oynamak için gidiyoruz. Sahada kazanmak için elinden geleni yapan daha oynayabildiği kadar dominant bir oyun oynayan , seyredenlere seyir zevki verebilecek, bir Kayserispor’u izlettirmek bizim oradaki birinci amacımız olacak. Umarım bunu başarırız. “

Hasan Ali Kaldırım : “Öncelikle burada olduğum için mutluyum. Evime geldim, yuvama geldim. Burası benim için her zaman özeldi halen öyle. 10 sene önce burada tanıştığım arkadaşlarımla sürekli görüşüyorum. Burada geri döndükten sonra bunlar daha da güzel hale geldi. İyi karşılandım herkese teşekkür ediyorum. Özellikle başkanımıza yönetim kurulumuza hocamıza bana bu şansı verdikleri onlara teşekkür ediyorum. Deplasmanda ülkemizin iyi takımlarından 4 büyükleri arasında iyi futbol oynayan Beşiktaş’a karşı kolay olmayacak zor bir maç bizi bekliyor. Kaybettiğinden dolayı güçlü bir oyun ile kendini affettirmeye çalışacaktır. Bizim bu hafta kazanarak öz güven kazandık. Daha zamanımız var, önümüzde 3-4 gün hocamızla maça iyi hazırlanarak, iyi bir oyun sergilemek istiyoruz orada dediğim gibi özgüvenimiz yüksek, kaybedecek bir şeyimiz yok. Taraftarlara taraftarımıza iyi bir oyun seyrettirmek istiyoruz. Ben çalışmayı her zaman seven birisiyim hep öyle oldu. Bir eksiğimin olduğunu düşünmüyorum. Belki maç eksiği olabilir dersiniz belki ama onunda olduğunu sanmıyorum. En kısa zamanda hocamız şans verirse bunu da ispatlayacağımı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

   

YORUMLAR

  • 0 Yorum