İSTANBUL'DAKİ DERNEKLERİMİZ SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİNE YENİDEN HIZ VERDİLER 

İSTANBUL'DAKİ DERNEKLERİMİZ SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİNE YENİDEN HIZ VERDİLER 
26 Şubat 2024 - 17:52
İSTANBUL’DAKİ DERNEKLERİMİZ SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİNE YENİDEN HIZ VERDİLER 

İstanbuldaki  Develi ve Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneğimiz ile Genç Develililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin 2024 yılı Genel Kurulları sonrasında Sosyal ve Kültürel  Faaliyetlerine yeniden hız verdiler.

İstanbul Develi ve Yöresi Derneğimizde, Önceki dönem Milli Savunma Bakanımız ve Kayseri Milletvekilimiz Hulusi Akar, onur konuğu oldu..

 Toplantıya,  26. Dönem Kayseri milletvekilimiz  Sami Dedeoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Toker, Belediye Başkan adayı Adem Şengül, Dernek başkanı Orhan Cebeci ve dernek yöneticileri, 
Sağlık Bakanlığından daire başkani hemşehrimiz  Avşar Aslan, Develi Dernekleri Başkan ve yoneticileri, Hayırsever iş adamlarımız ile Istanbuldaki çeşitli üniversitelerde eğitim görmekte olan bursiyer  öğrenciler katıldı.

  Hulusi Akar beye Dernek tarafından çini tabak, Seyrani Biblosu, Dermeğin hafızası, Develi’de iz bırakanlar ve Prof.Dr. Recep Bozlağan’ın  Develi kitabı ve Adem Şengül tarafından özel yapılmış yün kilim hediye edildi.
Konuklara Develi Sofrasindan özel olarak yapilan Develi cıvıklısı ve tahinli ikram edildi. Yemek duasinin ardindan bursiyerlerin bursu dağıtıldı. 

İstanbul Genç Develi’liler derneğimizin akşam toplantısına da  26. Dönem Kayseri milletvekilimiz  Sami Dedeoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Toker, Belediye Başkan adayı Adem Şengül, Dernek Başkanı Ahmet Bayırsokak ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.Güngörendeki Genç Develi Derneğimizde Kayseri Mantısı  ve Develi tahınli ikram edildi.

Görüşmelerde, 
Yüksek öğrenime katkı açısından, 
KYK erkek öğrenci yurdu Seyrani Kampüsündeki sosyal donatı alanlarına imkanlar ölçüsünde  hayırsever desteğinin süreceği ve Şehir Mezarlığı yanına yapılacak yeni cami projesinin  de hayırsever desteği ile yapılacağı belirtildi.

Ayrıca; İstanbul Güngören belediyesinin düzenlemiş olduğu KAYSERİ BULUŞMASI na , İstanbul’da ikamet eden hemşerilerimiz 26. Dönem Kayseri milletvekilimiz  Sami Dedeoğlu, Dernek Başkanlarımız Orhan Cebeci,, Ahmet Bayırsokak,
dernek yöneticilerimiz,
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Toker, Belediye Başkan adayı Adem Şengül katıldılar.
 Dernek Başkan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

 Nezir Ötegen 

YORUMLAR

  • 0 Yorum