İncesu Belediyesi hem yürekleri, hem evleri ısıtıyor

İncesu Belediyesi hem yürekleri, hem evleri ısıtıyor
08 Şubat 2024 - 17:52


İncesu Belediyesi sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekti. İlçede yaşlı nüfusun fazla olması nedeniyle İncesu Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturulan bir ekip, yaşlı vatandaşların evlerinin sobasını kuruyor, sobasını yakarak hem evi hem de yürekleri ısıtıyor.

Sosyal Belediyecilik adına sayısız faaliyete imza atan İncesu Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaşlı ve evden çıkamayacak vatandaşların saç bakımlarını yaptıran Belediye ekipleri, yaşlı vatandaşların sobalarını kuruyor, bacalarını temizliyor.

Gariban, yaşlı, ihtiyaç sahibi herkesin yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek “ Sosyal Belediyecilik anlamında elimizden gelen her şeyi halkımızın hizmetine sunuyoruz. İlçede hatırı sayılır bir yaşlı nüfus var.

Bu insanlarımızın bazılarının kimsesi yok. İşte bu kimsesi olmayan vatandaşlarımızın kimsesi İncesu Belediyesidir. Oluşturduğumuz ekipler vatandaşlarımızın evlerine gitmek suretiyle saç bakımları yapılıyor. Sobaları kuruluyor. Soba Boruları temizleniyor.

Kaymakamlığımız iş birliği ile evleri temizleniyor. Yemeklerine yardımcı oluyoruz. Belediye sadece yol, park yapmaz. Belediye önce gönülleri sonra ihtiyaçları karşılar” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum