Hacılar Dünya Markası Olacak

Hacılar Dünya Markası Olacak
22 Mart 2024 - 11:39

Saadet Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Palaz, Hacılar ilçesinin sorunlarına değindi. Palaz, kış turizmine entegre olarak dünya markası haline geleceklerini belirtti.
Osman Palaz, “Eskiden vatandaşlar sadece oy verirdi. Artık ziyaretlerimizde hükümetten dert yanıyorlar. Bizler iki dinleyip bir konuşuyoruz. Hacılar’da sorun çok, sorun bitmiyor, sorun çözülmüyor. Hacılar’da kentsel dönüşümler, konut problemleri ve dükkan olmayışı ile ilgili ciddi sorunlar var. Mevcut yönetimin sorunu çözemeyeceklerine olan inançları bizi desteklemeleri sonucunu doğuruyor. Çünkü verilen taahhütler yerine getirilmiyor. 2023 yılında bitmesi gereken TOKİ 2024 yılında olmamıza rağmen halen inşaatı devam ediyor. Borçlanan, kiraya çıkan vatandaşlar artık dayanamayacak duruma geldi. Bütün her yer yıkık, hep yarım inşaatlar var. Biz vizyon projelerimizle sorunları çözeceğiz.” dedi.
SP Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Palaz, “Hacılar ilçesi sucuk ve pastırma açısından çok önemli bir ilçe. Biz bunu kış turizmine entegre edeceğiz. Evinize bir misafir geldiğinde evi derler, toplar, hürmet edersiniz. Bizim ilçemizin altyapısı yerli ve yabancı turistlere bir durak olabilecek durumda değil. Şu an bir kişi neden geçerken Hacılar’da dursun? Biz ilçemizi buna hazır hale getireceğiz. Ekonomisi gelişmiş bir ilçe olacağız. Bacasız sanayi turizmden Hacılar da payını alacak. Sucuk ve pastırmayı buradan alanlar vesilesi ile de adım adım dünya markası haline geleceğiz.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum