Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun'dan yerel seçim açıklaması

Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun'dan yerel seçim açıklaması
13 Aralık 2023 - 10:20
Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti'li Coşkun yeniden aday olacak mı?

''TARİHE GEÇECEK HİZMETLER YAPTIK''

Türkiye'de hizmet alma bakımından Felahiye'nin nadir ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Coşkun, ''Tarihe geçecek hizmetler yaptık. Geçen hafta doğalgaz meşalesi yakma açılışımızı gerçekleştirdik. Nüfusumuza oranla bu hizmeti alan nadir ilçelerden biriyiz. Bu hizmetten dolayı büyükşehir belediyemize ve Kayserigaz'a ilçem adına teşekkür ediyorum.'' dedi. Yapılan diğer hizmetlerden de bahseden Coşkun, ''Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile yerinde incelemeler yaptığımız arıtma tesisimizin çalışmaları %80 oranında devam ediyor. Çevre temizliği için çok önemli bir proje.''dedi. İhtiyaç sahibi ailelere konut yardımında bulunduklarını söyleyen Coşkun, aynı zamanda evlerine çatı ve kömürlük inşa eden vatandaşlara malzeme yardımı yaptıklarını aktardı.

''YARIM ASIRDIR YAPILMAYANI BİZ YAPTIK''

Göğdere yolunun yapımının devam ettiğini belirten Coşkun, ''Yarım asırdır burada göreve gelen başkanların sözünü verdiği ancak yapmadığı Göğdere yolunu biz yapıyoruz. Bu tarihi proje için emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederim.'' dedi.

''35 MİLYON TL'LİK İHALE''

İhalesi yapılan Atatürk ilkokulunun önümüzdeki sene içerisinde hizmete başlayacağını belirten Coşkun, ''2017'den beri süregelen ihale iptalleri, yatırımdan çıkartılan Atatürk ilkokulumuzun ihalesini gerçekleştirdik. Yüklenici firmaya yer teslimini yaptık. 8 derslik ve 2 adet ana sınıfı olarak hizmete girecek.''

YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Bu imkanları sunan cumhurbaşkanına, bakanlara, milletvekillerine, valiye ve Kayseri büyükşehir belediyesine teşekkür eden Coşkun, Mart 2024 yerel seçimlerini hakkında konuştu.

İki dönemdir belediye başkanlığı yapan Coşkun, bu göreve layık görüldüğü için AK Parti'ye teşekkür etti. Coşkun, ''AK Parti çok büyük bir aile, çok büyük bir teşkilat. Belediye olarak neyin vaadini verdiysek hepsini gerçekleştirdik. Benim işim siyaset değil, belediye hizmetlerimize sonuna kadar devam edeceğiz. Genel merkezimiz kimi uygun görürse o adayın arkasında olacağız.'' dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum