Bünyan tekrar otobüslerine kavuşacak

BBP Bünyan Belediye Başkan Adayı Fatma Şenyüz Güner Projelerini Teker Teker Açıklamaya Başladı.

Bünyan tekrar otobüslerine kavuşacak
27 Şubat 2024 - 09:19
Bünyan’ın güçlü adaylarından olan Fatma Şenyüz Güner Bünyan’ın hak ettiği yerde olmadığını geride kalmış bir ilçe olduğunu ve her geçen günde ilerlemek yerine geriye doğru gittiğini ifade ederek belediye başkanı olması halinde Bünyan’ın hak ettiği konuma geleceğini ve Bünyan için uçuk kaçık projeler değil Bünyan’da hayata geçirilebilecek ve ihtiyaçlara cevap verebilecek projeler oluşturduklarını dile getirdi.

Bünyan belediye başkan adayı Fatma Şenyüz Güner “Bizim memleketimiz Bünyan için hayallerimiz var. Bu hayallerimizin hepsi gerçekleştirilebilecek hayaller. Her projemiz Bünyan’ın ihtiyaçlarına cevap verecek projeler. Bizim 41 tane gerçekleştirilebilecek projemiz var. Bunları tek tek anlatmak çok uzun zaman alacaktır. Bu nedenle her gün projelerimizden bir kaçından bahsedeceğiz. İlçemizin en önemli sorunlardan biri ulaşım problemi gelmektedir. Hem ilçe içerisinde, hem de ilçemizin Kayseri merkeze olan ulaşım sorununun farkındayız. Bunun için de göreve geldiğimizde çözüme kavuşacak ilk sorunlardan biri olacaktır. İlçemiz sınırlarında bulunan cezaevi ve yukarı TOKİ olarak tabir edilen beldeden ilçe merkezine hafta içi 07:40’ta sefer başlıyor saat 08:10’dan sonra maalesef saatte bir sefer düzenleniyor ve saat 19:20’de bu seferler bitiyor. Hafta sonu ise 08:10’da başlayan seferler saatte bir olmak üzere 18:20’de son buluyor. Aracı olanlar Yani bu şu demek akşam saat 6-7 den sonra çocuğunun ateşi çıkmasın, acil bir işin olmasın, bir cenazen, hasta yakının olmasın, bu saatten sonra misafirliğe gidip gelme demek oluyor. Allah izin verir göreve geldiğimizde bu sorunu kökünden çözüme kavuşturacağız. Gece saat 24:00’a kadar seferlerimiz devam edecek ayrıca saatte bir değil özellikle yoğun mahallelerimize yarım saatte bir sefer düzenlenecek. Ayrıca küçük minibüslerle değil büyük otobüslerle seferlerimizi düzenleyeceğiz. Bünyan otobüslerine yeniden kavuşacak.” dedi.

HAYALİMİZ ÜRETEN BÜNYAN

41 tane projesi olduğunu ifade eden Fatma Şenyüz Güner, “Biz üreten Bünyan’ı hayal ediyoruz. 41 kere maşallah dedirtecek 41 tane projemiz var. Projelerimizi fırsat buldukça ara ara bahsedeceğim. Projelerimizden biri “Balık Entegre Tesisi.” Amacımız üretmek, üretirken de Bünyan’a katma değer katmak ve istihdama katkı sunmak döviz girdisi sağlamak ihracat destekleri ile ilçemize şehrimize ve ülkemize büyük bir ivme kazandırmak. Belediyemiz yatırımcılara destek vererek ilçemizde kurulacak Balık Üretim ve Entegre Tesisi sayesinde iş olanağı oluşturarak tersine göçü sağlamak gençlerimize iş imkanı oluşturmak ve üretirken kazanacak.” şeklinde açıklama yapan Güner “İlçemiz kazanırken Allah'ın izni hemşerilerimin desteği ile ilçemiz daha da büyüyecek.” dedi.

HOŞ GELDİN BEBEK

Projeleri açıklayan Fatma Şenyüz Güner, “Hastanemiz Başhekimliği ve ilçe nüfus müdürlüğümüz ile koordine içerisinde yeni doğan tüm bebeklere özgü “HOŞ GELDİN BEBEK” projemizi hayata geçireceğiz. Bu projemizde Bünyan sınırları içerisinde ikamet eden annelerimizin yeni doğan bebeklerine Bünyan Belediye Başkanı Fatma ablaları olarak göz aydın mesajımızı içeren, doğum sonrası temel bakım ve giyim malzemelerinden oluşan (kız ve erkek çocukları için ayrı ayrı) destek paketi verilecek. Bu projemizden geriye doğru 01.01.2024 tarihi ve sonrasında doğum yapan tüm annelerimiz faydalanacak.” dedi.

BÜNYAN PROJELERİNİ MERAKLA BEKLİYOR

Bünyan Belediye Başkan Adayı Fatma Şenyüz Güner “41 projemizin hepsini bir seferde anlatmak çok zaman alacağı için ileriki günlerde hemşerimize projelerimizi ve detaylarını teker teker gerek basın marifetiyle, gerek televizyon programlarıyla gerekse de basılı broşürlerle anlatmayı planlıyoruz. Hemşerilerim müsterih olsunlar ve Bünyan’ın öz evladına, Bünyan’ın gelinine, Besamettin Şenyüz’ün kızı olarak Fatma Şenyüz Güner’e güvensinler. BİZ BÜNYAN İÇİN VARIZ!” ifadelerinde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum