Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı İstifa Etti

İlçe başkanı Av. Türkay Kara sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ''işlerinin yoğunluğunu ''gösterdi Av.Türkay Karaın açıklamarı şu şekilde gerçekleşti.

Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı İstifa Etti
16 Eylül 2023 - 15:56
Sayın yönetim kurulu dava arkadaşlarım. İlçe teşkilatımız ile birlikte hizmet etmekten büyük keyif aldığım ve onur duyduğum İlçe Başkanlığı görevimden, işlerimin yoğunluğu sebebiyle affımı isteme zarureti doğmuştur.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İl ve İlçe teşkilatımıza olan inancım ve desteğim tamdır.
Şahsımdan ve Teşkilatımızdan hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen başta Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye, önceki dönem Bakanlarımız Sn. Mustafa Elitaş ve Sn. Taner Yıldız’a, İl Başkanımız Sn. Fatih Üzüm’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Memduh Büyükkılıç’a görev sürem boyunca birlikte çalıştığımız il başkanlarıma, milletvekillerime, ilçe ve büyükşehir belediye başkanlarıma, ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımıza, tüm dava arkadaşlarıma ve değerli aileme canı gönülden teşekkür ediyorum.
Her zaman bir neferi olmaktan gurur duyduğum bu kutlu davada, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmadan koşmaya devam edeceğiz.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum