AK Parti Kocasinan Meclis Üyesi Aysel Danacı; ''Amacımız, Rabbimin rızasını kazanabilmek''

AK Parti Kocasinan Meclis Üyesi Aysel Danacı; ''Amacımız, Rabbimin rızasını kazanabilmek''
02 Şubat 2023 - 15:49
AK PARTİ KOCASİNAN MECLİS ÜYESİ AYSEL DANACI; ''Amacımız, Rabbimin rızasını kazanabilmek''
AK Parti Kocasinan Meclis Üyesi Aysel Danacı, metropolhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Necmettin ÇUHADAROĞLU'nun sorularını cevapladı. Danacı, amacımız rabbimiz rızasını kazanabilmek, gönüllere dokunabilmek dedi. 
AK Partili Aysel Danacı hedeflerinin arasında herhangi bir makam vs olmadığını söyledi. Danacı; Bilindiği gibi AK Partide makam mevki istenmez. Layık görülürse, bize ihtiyaç duyulursa AK Parti çatısı altında verilecek görev olursa bundan kaçınmayız. Amacımız gönüllere dokunabilmek dedi. 
Metropolhaber.net Genel yayın yönetmeni Necmettin Çuhadaroğlu'nu ziyaret eden AK Parti Kocasinan Meclis Üyesi Aysel Danacı, bizler iş kadını olarak elimizden geldiğince toplumda biz varız dedik. Şimdide hem siyasette hemde ticarette bu şehre vefa borumuzu ödüyoruz. Ticari konuda beş çalışanımla birlikte bir şeyler yapma gayreti içerisindeyim. Siyasette de bizlere hizmet etme fırsatı sunan büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bizlerin her hangi bir göreve talip olduğumuz yok. AK Partinin geleneginde zaten böyle bir olguda yok. Bizlere AK Parti içerisinde ne görev verilirse onu yapmaya çalışırız şuan olduğu gibi. Gönüllere dokunmaya çalışıyoruz. Amacımız hizmet etmek rabbimin rızasını kazanmak dedi. 
Haber: Necmettin ÇUHADAROĞLU 

YORUMLAR

  • 0 Yorum