Yurder Şahin Argıncık Pazarında Konuştu; Pazarlar Yangın Yeri

Yurder Şahin Argıncık Pazarında Konuştu; Pazarlar Yangın Yeri
02 Mart 2024 - 17:45
YURDER ŞAHİN ARGINCIK PAZARINDA KONUŞTU; PAZARLAR YANGIN YERİ 
İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'ın bugünkü durağı Argıncık Semt pazarı oldu. Argıncık semt pazarında hem vatandaşlarla hemde esnaflarla bir araya gelen İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin ''tüm olumsuzlukların çözümü inşallah bizde'' dedi. 
YURDER ŞAHİN:''ARGINCIK PERİŞAN 
İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin, ilçe teşkilatı ve   meclis üye adayları ile birlikte Argıncık semt pazarında vatandaşaların sorunlarını dinleyen Şahin burada yaptığı açıklamada ''Argıncık perişan, 40 yıldır hizmet almayan bir yer. Tüm verilen vaatler ve sözlere rağmen hizmette geç kalınan bir yer. Emeklimiz perişan, esnafımız perişan. Çiftçimiz perişan. Demek ki; bugün bu yönetim biçimi iflas etmiştir. Artık bu topluma daha fazla zarar vermeden lütfen bırakıp gitsinler. Bu toplumun dertlerine ilaç olamıyorlarsa buna biz ilaç olacağız. Biz buraya talibiz. Görevimizi layıkı ile yapacağız.
''BİZ BÜTÜN KOCASİNANLILARA HİZMET VERECEĞİZ''
Yurder Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü;  Pazar yerinde her şey ateş pahası. Vatandaş gıdaya ulaşamıyor.Balığın kilosu 60 TL pazarcı satamıyor vatandaş alamıyorum diyor. Vatandaş 60 TL ye balık alamazken 600 TL ye nasıl et alacak? Bunu bu ülkeyi yönetenler malesef görmüyor.Sokaktaki vatandaşın halinden anlamıyorlar. Sokaktaki vatandaşlardan uzaklaşmışlar. Toplumun içerisine çıkamıyorlar. Belediyenin tüm imkanlarını kullanıyorlar dedi. 
''BELEDİYENİN TÜM İMKANLARINI KULLANIYORLAR''
İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin belediyeler malesef tüm imkanlarını seçim için kullandıklarını kendilerinin ise alın terlerini kendi bütçelerini kendilerinin hazırladıklarını ifade ederek çözüm üretmek için buradayız.Belediyenin tüm imkanlarını kullanarak hava atılmaz.  İnşallah 31 Martta vatandaşlarımız bu belediyelere gerekli cevabı verecektir dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum