Yenilikçi vekilin kurultay sonrası paylaşımı dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Kurultayının ilk gününde yeni başkanının seçti. Yeni Başkan Özgür Özel olurken, seçim sonrasında yenilikçilerin paylaşımları dikkat çekti. Bunlardan biriside yenilikçileri destekleyen CHP’nin önceki dönem Kayseri Milletvekili Çetin Arık idi.

Yenilikçi vekilin kurultay sonrası paylaşımı dikkat çekti
05 Kasım 2023 - 13:50
Eski vekil Çetin Arık, 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde genel merkez tarafından yeniden aday gösterilmedi. Sonrasında ise kendisinin de destek verdiği Kayseri İl Teşkilatı ile ilgili süreçler yaşandı ve iddiaya göre kendisine destek olan il yönetimindeki isimlerle ilçe yönetiminde de kıyımlar yapıldı. Sonrasında ise yenilikçilerin adayı Özgür Özel’i destekleyen Çetin Arık, bu desteğinden dolayıda partililerince eleştirilmişti.


Yeniden aday gösterilmeyince mesleğine özel bir hastanede geri dönen CHP’li Çetin Arık, partisinin 38. Kurultayından sonra yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Arık,. Özgür Özel’in fotoğrafı ile birlikte, “Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayımızda, 8. Genel Başkanımız olarak seçilen Sayın Özgür Özel’i yürekten tebrik ediyorum. CHP'ye ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum