Vali Çiçek, Tomarza ve Develi İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Çiçek, Tomarza ve Develi İlçelerini Ziyaret Etti
25 Ekim 2023 - 17:02
 
Vali Çiçek, Tomarza ve Develi İlçelerini Ziyaret Etti

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında, Tomarza ve Develi İlçelerini ziyaret etti.

Tomarza İlçe Ziyareti

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Tomarza ilçesine geldi. İlçeye gelişi sırasında Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, Tomarza Kaymakamı Ali Buzkaya, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, il protokolü ve ilçe protokolü karşıladı.

Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, projeler ve planlanan çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Ali Buzkaya’dan bilgiler alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Tomarza ilçemizde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İlçe Kaymakamımız ilçenin sorunları ile ilgili paydaşlarıyla birlikte her türlü çalışmayı yapıyor, kendisine teşekkür ediyorum.” dedi

Kaymakamlık ziyaretinin ardından belediyeye geçen Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i belediye binasına gelişi sırasında, Belediye Başkanı Davuş Şahin ve belediye personeli karşıladı.
Belediye’nin sorumluluk alanında yapmış olduğu çalışmalar, alt yapı ve üst yapı çalışmaları, ilçenin sorunları hakkında Belediye Başkanı Davut Şahin’den bilgiler alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Kaymakamlığımız ve Belediyemiz uyum içerisinde çalışıyorlar, bizler de Valilik olarak ilçemizin sorunları ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında kurum ve kuruluşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezinde vatandaşlarımızla bir araya gelen Valimiz Sayın Gökmen Çiçek vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, kendilerinden dinleyerek çözümü konusunda kurumlara talimat verdi.

Tomarza Merkez Camisini de gezen Vali Çiçek, Caminin tarihi hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra sırasıyla, Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Tomarza Ziraat Odası Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tomarza İlçe Jandarma Komutanlığı, Tomarza Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifi, Tomarza Fen Lisesi, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Develi İlçe Ziyareti 

Tomarza ilçe ziyaretinin ardından Develi ilçesine geçen Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'i ilçeye gelişi sırasında, İlçe Kaymakamı Yusuf Turan, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, il protokolü ve ilçe protokolü karşıladı. 




Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ilçe kaymakamlığı ziyaretinin ardından, Vali Yardımcıları Şenol Esmer, Ömer Tekeş, il ve ilçe protokolü ile birlikte Develi Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş Altıntaş ve Develi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Alican Aksu ile bir araya geldi.

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, daha sonra Develi Belediyesine geçerek, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’dan ilçenin altyapı ve üst yapı çalışmaları ile devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.

            Belediye ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Vali Yardımcıları Şenol Esmer, Ömer Tekeş, il protokolü ve ilçe protokolü ile birlikte, Develi Kadın Kooperatifi Gacer Kafe, Develi Ticaret Odası, Develi ilçe Emniyet Müdürlüğü, Develi ilçe Jandarma Komutanlığı ve Develi Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum