Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı
02 Şubat 2023 - 06:55
Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan toplantısı Tomarza Belediye Düğün Salonunda yapılan toplantıyla gerçekleştirildi. Yapılan olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Cengiz Köse Genel Kurula katılan üyelerin tamamın oylarını alarak yeniden Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı olarak seçilerek güven tazelemiş oldu.
Olağan genel kurul toplantısına;  Belediye Başkanı Davut Şahin, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan, Develi Halk Bankası Müdürü, Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Polat, Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Şahin, Tomarza MHP İlçe Başkanı Halil İbrahim Özcan, Tomarza İYİ Parti İlçe Başkanı Ümit Koçoğlu, Tomarza Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Yerli, Bakanlık temsilcileri ve Tomarzalı Esnaflar katıldı.
Divan Başkanlığına Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan seçilmesi ile birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile olağan Genel Kurul resmen başladı.
Develi Halk Bankası Müdürü Ahmet Kara’nın yapmış olduğu konuşmada yapılan kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dileklerinde bulundu.
Belediye Başkanı Davut Şahin ise kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulunarak “Gerek Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Cengiz Köse gerekse Tomarza Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Yaşar Polat ile uyum içerisinde çalışarak Kayseri Ak Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel’in destekleri ile Tomarza Halk Bankası Şubesinin açmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz diyerek genel kurulun ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.
Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif  Müdürü Yunus Zoroğlu tarafından okunan Faaliyet ve Denetim Raporları oy birliği ile kabul edilmesi ile birlikte seçimlere geçildi. Olağan kongreye katılan üyelerin tamamının oylarını alan mevcut başkan Cengiz köse yeniden Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı olarak seçilerek güven tazelemiş oldu.
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan,  Belediye Başkanı Davut Şahin başta olmak üzere yeniden seçilen Başkan Köse’ye hayırlı olsun dileklerinin bildirmesi ile olağan kongre son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum