Şehit Mikail Bozlağan Develi'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Mikail Bozlağan Develi'de Son Yolculuğuna Uğurlandı
02 Ekim 2023 - 18:12

Emniyet Genel Müdürlüğü önündeki saldırı öncesi Avlağa Mahallemizde görevi başındayken teröristlerce katledilip şehit edildikten sonra aracı gasp edilen hemşerimiz veteriner teknikeri Mikail Bozlağan son yolculuğuna uğurlandı.


Çarşı Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya, Bakan Yardımcılarımız Nafiz Yılmaz, Mehmet Aktaş, Ahmet Güven, Emniyet Genel Müdürümüz Erol Ayyıldız, Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Kayseri Milletvekilleri, belediye başkanları il ve ilçe protokolleri ve şehidimizin ailesi ve sevenleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Cenaze namazının ardından Şehit Mikail Bozlağan doğup büyüdüğü Avlağa Mahallesinde dualar eşliğinde toprağa verildi.


Hemşerimiz Mikail Bozlağan’ın şehadet haberinin gelmesiyle birlikte şehidin ailesini bir an
olsun yalnız bırakmayarak acılarını paylaşan Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar “Görevi
başındayken hain terör örgütü mensuplarınca canice katledip şehit eden Mikail Bozlağan kardeşimizi rahmet-i Rahman’a uğurladık. Gencecik kardeşimiz toprağa vermenin hüznünü ve acısını yaşıyoruz. Rabbim şehidimizin ailesine sabırlar versin. Develililer olarak ailemizin acısını paylaşarak onlara destek olmaya devam edeceğiz. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet etsin, bizleri de onların bıraktığı mirasa layıkıyla sahip çıkan kullarından eylesin” açıklamalarında bulundu.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum