Osman Turan'dan 28. Dönem Kayseri Milletvekili Adaylarına Başarılar Mesajı

Osman Turan'dan 28. Dönem Kayseri Milletvekili Adaylarına Başarılar Mesajı
10 Nisan 2023 - 11:37

Osman Turan’dan 28. Dönem Kayseri Milletvekili Adaylarına Başarılar Mesajı

İş insanı Osman Turan, 28. dönem Kayseri milletvekili adaylarına başarılar diledi. İş İnsanı Osman Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:”  2001 yılında Kurucular kurulu üyesi olarak çıktığımız bu kutlu yolda Teşkilatımızın her kademesinde görev alarak milletimizle omuz omuza, gönül gönüle samimi şekilde hizmet ettik. Görüşü fark etmeksizin tüm hemşehrilerimin ümitlerine, beklentilerine ve gözlerindeki güvene şahit oldum. Onlara hizmet etmekten onur duydum.

Niyet hayr, akıbet hayr diyerek alnımızın AK’ı ile başladığımız bu kutlu yolda bana göstermiş oldukları fevkalade destek ve güvenden dolayı tüm Develi’li hemşehrilerime, il başkanımıza ve teşkilatlarına, 16 ilçe başkanımıza ve teşkilatlarına, 16 ilçe belediye başkanımıza ve tüm mahalle başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbime hamd olsun ki onların gönüllerini kazandığımızı düşünüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile belirlenen 28. dönem Kayseri milletvekili adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Rabbim yolumuzu açık, davamıza ve partimize muvaffakiyetler nasip eylesin.” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum