Ölen kuryenin eşi; polisler ve nöbetçi savcıdan şikayetçi

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun öldürdüğü kuryenin eşi adliyede ‘şikayetçi’ sıfatıyla ifade verdi

Ölen kuryenin eşi; polisler ve nöbetçi savcıdan şikayetçi
13 Aralık 2023 - 20:45
İstanbul Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazayla ilgili iki ayrı soruşturma kapsamında Göçer'in eşi Öznur Göçer "şikayetçi" sıfatıyla ifade verdi.
Acılı eş Göçer, eşini kaza tutanağında kusurlu gösteren polislerden ve nöbetçi savcıdan da şikayetçi oldu. "Çok mağdur" olduğunu ifade eden Öznur Göçer, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlundan da şikayetçi oldu.
Güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan Korkunç kaza İstanbul Fatih'te Avrasya Tüneli çıkışı Zeytinburnu istikametinde yaşanmıştı. 30 Kasım Perşembe günü öğlen saatlerinde motosiklet sürücüsü Yunus Emre Göçer (38)'in kullandığı motosiklete, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kullandığı 06 CD 4581 plakalı otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti.
Kuryenin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında soruşturma yürüülmüştü. Ancak daha sonra şahsın ülkeyi terk ettiği belirlenmişti.
Kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu ileri sürülen Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazayla ilgili iki ayrı soruşturma kapsamında Göçer'in eşi Öznur Göçer "şikayetçi" sıfatıyla ifade verdi. Göçer, eşini kaza tutanağında kusurlu gösteren polislerden ve nöbetçi savcıdan da şikayetçi oldu. "Çok mağdur" olduğunu ifade etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum