Odakır: "Melih Eymen için de elimizden geleni yapalım"

Odakır: "Melih Eymen için de elimizden geleni yapalım"
25 Ocak 2023 - 10:07

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, SMA hastalığı bulunan Hasan Çınar için düzenlenen kampanyanın başarıya ulaşmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi ve Melih Eymen için çağrıda bulundu: “Hasan Çınar’ımız inşallah şifasına kavuşacak, Melih Eymen için de elimizden geleni yapalım, destek olalım.”
KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, SMA hastalığı bulunan Hasan Çınar ve Melih Eymen için düzenlenen yardım kampanyaları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Şeyhi Odakır, Hasan Çınar için toplanan paranın gerekli düzeye ulaşmasından dolayı sevindiklerini ve mutlu olduklarını söyledi. Odakır, “Tüm hayırseverlerimizden, gönlünden ne koparsa ve elinden ne gelirse bu kampanyaya destek veren herkesten Allah razı olsun. Hasan Çınar’ımız için gerekli para toplandı, ailemizin sevincini paylaşıyoruz ve Hasan Çınar’ın şifa bulması için dua ediyoruz” dedi.
DESTEK ÇAĞRISI YAPTI, TAKSİCİ ESNAFINA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Şeyhi Odakır, Melih Eymen için çağrıda bulundu. Odakır, “Hasan Çınar’ımızda elde ettiğimiz başarıyı Melih Eymen’imiz için de sağlayabiliriz. El birliğiyle, gücümüz nispetinde desteğimizi verelim, şifa bulmasına vesile olalım. Esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Ayrıca basında yer aldığında gördük, taksicilik yapan esnafımız Melih Eymen için yorulacaklarını gelirlerini bağışlayacaklarını ifade etmişler. Bu duyarlılıkları için de kendilerine teşekkür ediyorum. Kısa sürede bu kampanyanın da tamamlanmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı 

YORUMLAR

  • 0 Yorum