MHP Kayseri İl Başkanlığı'ndan Açıklama

MHP Kayseri İl Başkanlığı'ndan Açıklama
12 Nisan 2024 - 16:05

Yüksek Seçim Kurulu tarafından 2 Haziran 2024 günü yenilenmesine karar verilen Pınarbaşı’ndaki seçimlerle ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi, CHP İl Başkanı Sayın Feyzullah Keskin’in sevgili evladını kaybetmenin acısını derinden paylaştığından, konuyla ilgili olarak bayramlaşma münasebetiyle herhangi bir açıklama yapmamıştır. 

Gerek Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Özdemir ve gerekse İl Başkanımız Sayın Seyit Demirezen, yapılan istişare sonucunda alınan bu karar çerçevesinde davranmış ve Pınarbaşı hususuna hiç değinmeyerek, CHP il başkanı Sayın Feyzullah Keskin beyfendinin ilk andan itibaren yanında durduğumuz tavrımızı sürdürmüşlerdir.

Ne var ki, Partimizin göstermiş olduğu bu insani ve siyasi nezaketin ise CHP tarafından taşınmadığını, bugün bizzat CHP İl Başkan Yardımcısı sıfatıyla konuşan bir şahstan öğrenmiş olduk. Kendi il başkanlarının bile acısını paylaşmaktan uzak olan bu zihniyeti Allah ıslah etsin, yavuz “hırsız” ev sahibini bastırmaya kalkmasın.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Pınarbaşı’nda CHP tarafından kazanılan bir seçim değil, açık usülsüzlükler ve hırsızlıkla gasp edilmeye çalışılan millet iradesi, çalınmaya yeltenilirken suç üstü yakalanan CHP’nin içler acısı hali vardır. Bu durum ilçe seçim kurulu, il seçim kurulu ve son olarak Yüksek Seçim Kurulu tarafından da tasdik ve tescil edilmiştir.

Durum böyleyken, avukat sıfatını taşıyan CHP İl Başkan Yardımcısı’nın yaptığı açıklama tam bir aymazlık ve çarpıtma örneği olmuştur. Pınarbaşı’na getirdikleri grup başkan vekillerinin ağzından, yine Pınarbaşı’na binlerce kişi getirecekleri tehditlerini savuranlar bilmelidir ki ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar. 

Boş ve kof laflara MHP’nin de Pınarbaşılı hemşerilerimizin de karnı toktur. Bu vesileyle Pınarbaşı’nın huzurunu karıştırmaya çalışan malum grup başkan vekili acaba Van’dan cesaret alarak terör örgütünün siyasi uzantılarını, DEM’lileri mi Pınarbaşı’na getirmek istemiştir? Bu pis ve habis oyun tutmaz, aziz Pınarbaşılı hemşerilerimiz bu hesaplara yol vermez.

Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Özdemir’in de bu konuyla ilgili yapmış olduğu “Ne yemlik bilirsin, ne dutmaç içmişliğin var… Yuka ekmekle bir gün olsun bulgur pilavına banmamışsın, kubateden haberin yok… Şıhlı, Şabanlı, Potuklu, Halevik nere desem susarsın. Dışarıdan gelip de Pınarbaşı’nda ahkam satamaz, hele hele teröristlerin siyasi uzantılarının anarşizm özentili hallerini Aziziye’ye taşıyamazsın Ali Mahir Başarır” açıklaması partimizin bahse konu olan CHP tutumuyla ilgili duruşunu açıkça yansıtmıştır.

İnşallah Pınarbaşılı hemşerilerimiz 2 Haziran’da bir ve beraber olarak kenetlenecek, hırsıza, arsıza ve Pınarbaşı’nın huzurunu kaçırmaya çalışan CHP ve anarşist zihniyetine fırsat vermeyecek, iradesiyle MHP ve Cumhur İttifakı’nın yanında yer alarak Sayın Memduh Uzunluoğlu’nu yeniden ve yüksek bir oyla göreve getirecektir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum