Kocasinanlı Kadınlar Şanslı Olacak

Kocasinanlı Kadınlar Şanslı Olacak
22 Mart 2024 - 18:11
Kocasinanlı Kadınlar Şanslı Olacak

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, ilçenin tam ortasından geçen Kuzey Çevreyolu'nda gerçekleştirecekleri projelerle Kocasinanlı kadınların hem ev ekonomisine hem ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.


Kocasinan ilçesinin gelişmesi için bir çok proje hazırladıklarını ve bu projelerdan en çok kadınların faydalanacağını söyleyen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, özellikle ilçenin tam ortasından geçen Kuzey Çevreyolu'nu değerlendireceklerini açıkladı.

Türkmen, "Neredeyse ilçemizin tam ortasından geçen Kuzey Çevreyolunu kullanan araçlar ilçemize uğramadan gidiyor. Biz göreve geldiğimiz takdirde gerekli izinleri alarak yapacağımız çalışmalarla Kuzey Çevreyolu'nu Kocasinan ilçesinin ekonomisine katkı sağlaması için kullanacağız. Özellikle kadınlara tahsis edeceğimiz yerlerle, kadınlarımız ürettikleri ürünleri buralarda satabilecekler. Bu sayede ülke ekonomisine de katkı sağlamış olacaklar" dedi.


 1 Nisan tarihi itibariyle göreve geldikleri takdirde hem ilçeyi hem de ilçede yaşayanları düşünen projeler gerçekleştireceklerini ifade eden Kadir Türkmen, "İlçemiz sadece rutin belediyecilik hizmetlerini almayacak. İlçede bulunan vatandaşlarımız hem kazanacak hem kazandıracak. Geliştirdiğimiz projeleri hayata geçirdiğimiz takdirde Kocasinan'da herkes mutlu olacak" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum