KAYÜ- Aşçılık Programı M. Suat Köylüoğlu Gastronomi Salonu Açılış Yemeği

KAYÜ- Aşçılık Programı M. Suat Köylüoğlu Gastronomi Salonu Açılış Yemeği
15 Mart 2023 - 15:24
KAYÜ- AŞÇILIK PROĞRAMI M. SUAT KÖYLÜOĞLU GASTRONOMİ SALONU AÇILIŞ YEMEĞİ
KAYÜ- Seyrani Kampüsü Hüseyin Şahin MYO Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programına Hayirsever hemşerimiz ve Seyrani Egitim Vakfi Yonetim Kurulu Baskan Vekili M.Suat Köylüoğlu tarafindan yaptırılan gastronomi salonunun açılış yemeğine KAYU- Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa katıldı.
KAYÜ Aşçılık bölümü gastronomi Salonu açılış yemeğine; Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa yanısıra, Develi sosyal ve beşeri Bilimler Fakültesi dekanı Profesör.Dr. Zeki Tekin ce ogretim ekemanları, Develi İslami İlimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci ve öğretim elemanları, Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu müdürü Doç.öğretim üyesi Yılmaz Delice, Yahyalı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğrt . üyesi Onur Özsolak, aşçılık programı öğretim üyeleri ile birlikte, Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Otelcilik ve lokanta ikram hizmetleri bölümü, lojistik bölümü, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü, bahçe tarımı bölümü, bilgisayar programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi ve Çocuk Gelişimi Bölümlerinin Öğretim elemanları, Seyrani Eğitim Vakfı Baskan vekili M.Suat Köylüoğlu ve diger Yöneticileri katıldılar.
Yemek sonrasında Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa tarafından Vakıf Başkanı M. Suat köylüoğlu'na Kampüs'e ve gastronomi salonuna katkılarından dolayı bir plaket takdim edildi.
Ayrıca Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa tarafından aşçılık bölümü öğretim elemanlarına
Sosyal sorumluluk projelerine katkılarından dolayı teşekkür plaketleri takdimi yapıldı.
Nezir Ötegen

YORUMLAR

  • 0 Yorum