Kayserispor'un Hedefi 3 Puan

Kayserispor'un Hedefi 3 Puan
21 Şubat 2024 - 15:03
Kayserispor Ankaragücü maç hazırlıklarını devam ediyor. Trendyol Süper Liginin 27’nci haftasında Kayserispor Ankaragücü ile oynayacağa maç öncesinde Kayserispor Tesislerinde Burak Yılmaz yönetiminde antrenmanlarına devam ediyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz:” Ankaragücü maçını kazanmak için her şeyi yapacağız’ dedi.  Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Başakşehir karşısında aldıkları 3 puanın  çok önemli olduğunu belirtti. Ankaragücü maçına konsantre olduklarını vurgulayan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz:” Tamamen Başakşehir maçından sıyrıldık, Ankaragücü maçına konsantre olduk. Ankaragücünü kazanıp artık hedeflerimizle alakalı konuşmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz. Dediğim gibi oyuncularımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Ne söylediysek planımıza sağdık kalarak hepsini harfiyen ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Çok değerli bir oyuncu grubu var. Çok güzel oyuncu karakterlerinin olduğu bir grup o yüzden bunun da  bizim şansımıza olduğu düşünüyorum. Güzel bir birliktelik oldu buna da devam etmek istiyoruz. “  dedi.
‘ANKARAGÜCÜ MAÇINI KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ’
 Ankaragücü’nun önemli bir camia olduğuna değinen Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz:” Ankaragücü çok değerli bir camia. Çok büyük bir camia. Çok değerli bir hocaları var. Emre belözoğlu. Benimde ağabeyimdir. Tabii ki kazanmak için her şeyi yapacağız. Kazanmamız gerekiyor. Bütün taraftarlarımıza buradan selamlarımı iletiyorum. Cumartesi günü stadın full olduğu, sonuna kadar bizi destekleyecekleri bir maç olmasını bekliyorum. Onların bize desteği, bizimde oynayacağımız mücadele ile oyunun onlara yakışacağını düşünüyorum. Hepsine selamlar. İnşallah stadımız full olur.” dedi.  
‘KİMSE BANA BİR ŞEY YAPMADIĞI SÜRECE BEN KİMSEYE BİR ŞEY YAPMAM’
Basın mensuplarının Çağdaş Atan hakkında sordukları Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz:”Çağdaş Hoca’yı severim ben. Böyle gerginlikler olabilir ama ben onların kulübesinden kimseye bir şey söylemedim. Benim tarzım değil. Bana kimse bir şey söylemediği, yapmadığı sürece ben kimseye bir şey yapmam. Maçın gerginliği ile olmuştur. Çağdaş Hoca’yı severim. Buraya da emeği olmuştur. Yolu açık olsun. Böyle şeyler olacak , maçtan sonrada sarıldık birbirimize başarılar diledik. Büyütülecek bir şey değil. “ şeklinde yanıtladı.
Antrenman öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan Ramazan Civelek:” Çok önemli bir rakibe karşı çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İçeride, kendi sahasında çok iyi oyun oynayan planı olan bir takıma karşı. Tanıdık da bir takımdı bizim için hoca olarak. Biliyorduk açıkçası ne yapacaklarını,  nasıl oynayacaklarını. Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Hocamızın verdiği taktik, teknik bilgilerle yaptığı analizlerle bence çok iyi bir galibiyet aldık. Uzun süren bir galibiyet hasretimiz vardı. Onu da böyle önemli bir rakibe karşı, deplasmanda aldığımız için çok mutluyuz.” Şeklinde konuştu.
Antrenman öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan Mehdi Bourabia:” Ben geldiğimden beri çalışmalarımız devam ediyor Son iki maçta dört puan almayı başardık. Evimizde oynayacağız hedefimiz 3 puan.” dedi.   
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum